Napisano 2 Styczeń 200520 l Witam, wpadlem na pomysl zeby sprubowac odtworzyc (w miare moich mozliwosci ) jak najlepiej moj pokoj. Wrzucam 1 render.Przedstawia on mniej wiecej ujecie kamery.
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor Dorzucam 1 shot z proba swiatla.I od razu pytanie ,jak to doswietlic ?.na tym screenie uzylem direct light (dolaczam pozycje swiatla).
Napisano 2 Styczeń 200520 l Witam: -zmien temat na: Scena 3d: moj pokoj -nie baw sie swiatlem ani kolorami jeszcze, daj wszystko jednolite -mp2.jpg troszke ciemno -wszystko od linijki?? -tez robie pokoj wiec zapraszam, link w sygnaturce
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor Maly update, wrzucam shota z troche innym ustawieniem mebli. PS.Oswietlenie probne (do wymiany).
Napisano 2 Styczeń 200520 l "zamknij" pokoj czterema scianami, chyba ze z tylu tez sa okna w co watpie, ten stelaz wisi w powietrzu, i jeszcze, wolalbym zebys najpierw modelowal a pozniej bawil sie swiatelkiem
Napisano 2 Styczeń 200520 l skoro jest zamkniety to czemu z przodu jest jasniej niz dalej :))) przynajmniej wygladalo na otwarte :))) a stelaz nazwalem tak bo myslalem ze biurko to to z lewej :)))) spoko ladna czysta praca chociaz orurowanie biurka za grube sie wydaje
Napisano 3 Styczeń 200520 l no te glosniki to odrazu do wymiany nie wiem jak ty to zrobiles ;) a komp (monitor) ma chyba za grube obramowanie kineskopu..? nie baw sie narazie w swiatlo bo to i tak nie ma sensu pozdro
Napisano 8 Styczeń 200520 l mam pytanie: gdzie sa drzwi do tego pokoju?? bo patrzac sie na ostatnie dwa renderki to sie wydaje ze ich nie ma
Napisano 16 Styczeń 200520 l Podobają mi się rendery (czym renderujesz? :)), mniej podobają mi się proporcje. Oświetlenie jest na razie dobre. Jakiś dziwaczny ten monitor masz :) I podłoga nie pasuje (chyba, że jak dorobisz resztę materiałów będzie ok).
Napisano 16 Styczeń 200520 l witam ;) jak zobaczylem pierwszy render to nie powiedzialbym ze za pare dni wrzucisz cos takiego jak wczoraj ;) w miare dobry render i materialy (czyt. nawet mi sie podoba), ale popracuj nad proporcjami, najbardziej w oczy rzuca sie obudowa monitora w stosunku do kineskopu ;) pozdrawiam
Napisano 16 Styczeń 200520 l Autor Z tym monitorem to troche dziwna sprawa bo wszystko zalezy z jakiego kata jest pokazany, troche poszerzylem kineskop ,mam nadzieje ze jest lepiej.