Selph Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Witam, wpadlem na pomysl zeby sprubowac odtworzyc (w miare moich mozliwosci ) jak najlepiej moj pokoj. Wrzucam 1 render.Przedstawia on mniej wiecej ujecie kamery.
Selph Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 Dorzucam 1 shot z proba swiatla.I od razu pytanie ,jak to doswietlic ?.na tym screenie uzylem direct light (dolaczam pozycje swiatla).
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Witam: -zmien temat na: Scena 3d: moj pokoj -nie baw sie swiatlem ani kolorami jeszcze, daj wszystko jednolite -mp2.jpg troszke ciemno -wszystko od linijki?? -tez robie pokoj wiec zapraszam, link w sygnaturce
Selph Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 Maly update, wrzucam shota z troche innym ustawieniem mebli. PS.Oswietlenie probne (do wymiany).
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 "zamknij" pokoj czterema scianami, chyba ze z tylu tez sa okna w co watpie, ten stelaz wisi w powietrzu, i jeszcze, wolalbym zebys najpierw modelowal a pozniej bawil sie swiatelkiem
Selph Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 Pokoj jest zamkniety a to nie stelarz tylko biurko pod qmpa :D
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 skoro jest zamkniety to czemu z przodu jest jasniej niz dalej :))) przynajmniej wygladalo na otwarte :))) a stelaz nazwalem tak bo myslalem ze biurko to to z lewej :)))) spoko ladna czysta praca chociaz orurowanie biurka za grube sie wydaje
Selph Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Witam ponownie. Dorzucam kolejne shoty z dodanymi elementami.
polka dot Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 no te glosniki to odrazu do wymiany nie wiem jak ty to zrobiles ;) a komp (monitor) ma chyba za grube obramowanie kineskopu..? nie baw sie narazie w swiatlo bo to i tak nie ma sensu pozdro
Selph Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Napisano 8 Styczeń 2005 Wreszcie weekend ,posiedzialem troszke i dodaje pare obrazkow...
tomeg Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 parapet jest nie proporcjonalnie wielki,chyba że taki masz naprawdę
chudy Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 mam pytanie: gdzie sa drzwi do tego pokoju?? bo patrzac sie na ostatnie dwa renderki to sie wydaje ze ich nie ma
RoB3rT Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 chudy moze przez okno?? :D selph fajnie to wyglada pracuj dalej ;)
prabab Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 Podobają mi się rendery (czym renderujesz? :)), mniej podobają mi się proporcje. Oświetlenie jest na razie dobre. Jakiś dziwaczny ten monitor masz :) I podłoga nie pasuje (chyba, że jak dorobisz resztę materiałów będzie ok).
polka dot Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 witam ;) jak zobaczylem pierwszy render to nie powiedzialbym ze za pare dni wrzucisz cos takiego jak wczoraj ;) w miare dobry render i materialy (czyt. nawet mi sie podoba), ale popracuj nad proporcjami, najbardziej w oczy rzuca sie obudowa monitora w stosunku do kineskopu ;) pozdrawiam
Selph Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Napisano 16 Styczeń 2005 Z tym monitorem to troche dziwna sprawa bo wszystko zalezy z jakiego kata jest pokazany, troche poszerzylem kineskop ,mam nadzieje ze jest lepiej.
polka dot Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 rzeczywiscie, jest lepiej ;) czekam na wiecej
Hindus Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 czyżby ktoś w half life 2 pogrywał :D ?? fajna praca.
Rekomendowane odpowiedzi