Napisano 2 Styczeń 200520 l 1. Czy używanie modyfikatora Lathe jest jakimś wielkim lamerstwem ? 2. Wymodelowałem sobie piękny monitor i chcę w nim wyciąć okrągłe dziurki. Jak to zrobić w prosty sposób ale nie używając Booleana ? 3. Jak mogę do pojedyńczych polygonów trwale "przypisywać" modyfikator Material ? Reszte pytań dopisze później
Napisano 2 Styczeń 200520 l 1. Uzywanie Lathe jest oznaka kompleksu malego czlonka, tak samo jak jezdzenie duzymi samochodami. Ponoc w nastepnej wersji Maxa maja wyrzucic ten modyfikator. ...Khm... przepraszam... MSPANC Dlaczego mialoby byc lamerstwem?
Napisano 2 Styczeń 200520 l 1. czemu ?? poto jest taki modyfikator do bryl obrotowych zeby go wykozystywac!!. 2. co wy macie z tym booleanem przeciez przy dobrym jego uzyciu i lekkich poprawkach a dokoladniej samemu trzeba ulozyc edgesy jest bardzo przydatny i przyspiesza prace . 3. niech sie maxowicze wypowiedzą :) wiem ze trzeba do odpowiednich polygonow przypisac material id i chyba potem multi-sub czy jakos tak ;)
Napisano 2 Styczeń 200520 l Wymodeluj...Cutem wyciasz odpowiedni kształt, a potem usuwasz polygony w środku