Napisano 7 Styczeń 200520 l Jestem od niedawna na forum, nie wiem czy takie propozycje juz padaly. Mysle, ze fajnie byloby sie spotkac w realu. Pracuje w knajpie wiec z miejscem na ew impreze nie byloby problemow(Tychy):)
Napisano 8 Styczeń 200520 l hejka, ogólnie chętnie ale zależy kiedy ? ... i czy będzie możliwość :) wiesz, praca, dzieci itp. Były już organizowane takie spotkania (ostatnio we Wrocku chyba ) ale frekwencja nie dopisała o ile pamiętam, poza tym mało nas tu chyba - hanysów :) pozdro
Napisano 8 Styczeń 200520 l Ja wiecej czytam z forum niz pisze ale przy odpowiednim terminie i miastach Poznan lub Wroclaw tez sie pisze na spotkanie .
Napisano 8 Styczeń 200520 l Ja tak samo jak KaeMS wiecej czytam niż coś robie no ale jak coś takiego będzie i będą zaproszone osoby poniżej 18lat:P to wpadne napewno pozdrawiam gutek
Napisano 8 Styczeń 200520 l zaczyna się... powodzenia chłopaki i ew. dziewczyny Hehe, Batou :)) oni jeszcze nie wiedza co było kiedys:D pozdr
Napisano 8 Styczeń 200520 l hehe może warto przypomnieć radę Adka: mówicie termin, miejsce i o której i wszyscy przychodzą. Załatwcie to szybko i bezboleśnie ;)
Napisano 8 Styczeń 200520 l leru spryciashu:P ale na DTM dupeczque zes ruszyl ;P i chyba nie zalujesz :D cheers ;)
Napisano 8 Styczeń 200520 l Phantom -> DTM zostało umówione dokładnie jak Adek radził ;) żałuję, tego, że nie byłem na wszystkich dniach