Napisano 8 Styczeń 200520 l A więc oto On, wiem, że mógłbym zminić tło i bardziej dopracować, ale ni dzisiaj:D zrobie, to za parę dni pozdrawiam
Napisano 9 Styczeń 200520 l hahaha jak zwykle zrdowo porąbane;] no i najwazniejsze- krasnal jest sztrukersem;] nos moglbys mu troche poprawic
Napisano 10 Styczeń 200520 l Ze względu na ubiór ,wygląda jak człowiek krasnal z klubu studenckiego uniwersytetu jakiegoś amerykańskiego,a te trzy fałdy materiału pod jego lewą ręką są rewelacyjne!,ogółem mi się podoba fajne kolory pozdro
Napisano 14 Styczeń 200520 l krótko mówiąc - masz styl , podoba mi się Sorry ale coś chyba ze mną jest nie tak.... Jaki styl????
Napisano 14 Styczeń 200520 l Autor hmmm, no jak to jaki? najlepszy:p A tak na serio to wziałem się trochę do roboty i tu mały update
Napisano 15 Styczeń 200520 l Coz moge powiedziec.. Mocno nasycone barwy lśnią optymistycznym blaskiem, emitują niezwykłe siły pozytywnych reakcji na otaczający świat występujący wokół postaci i przedmiotów, natomiast deformacja anatomii oraz nastroj krasnala prowokują refleksję nad zagrożeniami cywilizacyjnymi.. W kazdym razie fajowe :) I widac spory techniczny postep :)
Napisano 15 Styczeń 200520 l jednym slowem psychodela :D jeszcze taki przemyslnie dodany mały dymek 'Bu!'