kolegaalek Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 A więc oto On, wiem, że mógłbym zminić tło i bardziej dopracować, ale ni dzisiaj:D zrobie, to za parę dni pozdrawiam
BLUKA Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 daje rade facjata i bluza rulezzzzz łapki mu popraw i bedzie gicior
lumaq Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 hahaha jak zwykle zrdowo porąbane;] no i najwazniejsze- krasnal jest sztrukersem;] nos moglbys mu troche poprawic
smart Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Ze względu na ubiór ,wygląda jak człowiek krasnal z klubu studenckiego uniwersytetu jakiegoś amerykańskiego,a te trzy fałdy materiału pod jego lewą ręką są rewelacyjne!,ogółem mi się podoba fajne kolory pozdro
Gość bonzo Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 hmm...ludzie to mają pomysły...ogólnie dobre
Carioca Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 krótko mówiąc - masz styl , podoba mi się Sorry ale coś chyba ze mną jest nie tak.... Jaki styl????
kolegaalek Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Napisano 14 Styczeń 2005 hmmm, no jak to jaki? najlepszy:p A tak na serio to wziałem się trochę do roboty i tu mały update
lumaq Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 tlo mi sie podoba. Teraz fajniejszy klimacik jest;]
Siegmar Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 eheheh ... spoko krasnal ... tak faldki i kolory super
leander Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Coz moge powiedziec.. Mocno nasycone barwy lśnią optymistycznym blaskiem, emitują niezwykłe siły pozytywnych reakcji na otaczający świat występujący wokół postaci i przedmiotów, natomiast deformacja anatomii oraz nastroj krasnala prowokują refleksję nad zagrożeniami cywilizacyjnymi.. W kazdym razie fajowe :) I widac spory techniczny postep :)
Badyl Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 jednym slowem psychodela :D jeszcze taki przemyslnie dodany mały dymek 'Bu!'
PPK Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 pseudo autoportret ? http://republika.pl/kolegaalek/index.html ?? ;)
Rekomendowane odpowiedzi