Napisano 10 Styczeń 200520 l Dzis pomyslalem zeby umiescic na stronce moj nowy modelik (w Zmodelerze), zbyt duzo tego niema, a robota idzie ciezko, bo pracuje niestety tylko na zdjeciach. W szystko to co widac ma obecnie jakies 2500 poligonow. Obiecuje sukcesywnie dodawac nowe fotki, a narazie to co mam + siatka. Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 10 Styczeń 200520 l no juz dawno nikt nie robil na tym forum ciezarowki :) czekam na wiekszy updat. powodzenia w modelowaniu.
Napisano 10 Styczeń 200520 l Zgadzam się z Predatorem :D Ja też sobie poczekam (powiedz tylko dlaczego akurat w Zmodzie???,ale i tak twoje pracki są ok i to nawet bardzo ok jak na Zmoda :)
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor Bubu na ciebie moge chyba zawsze liczyc, a czemu w zodelerze? Hymm... Poprostu lubie miec kontrole nad wszystkim, nad kazdym poligonem, a poza tym jest przyjemny i latwy w obsludze i moge powiedziec ze jestem w nim dobry ;-D. Postanowilem jeszcze dac jakas fotke dla porownania, wiec prosze bardzo.
Napisano 10 Styczeń 200520 l Nie wiem czy dobrze zauważyłem ponieważ nie znam się na ciężarówkach, ale wydaje mi się, że ten wlot co jest w oryginale(zielony kolor;) u ciebie będzie za nisko ( jak wogóle ma tam być??) P.S jak zrobisz taki lakier (w Zmodzie;) jak na zdjęciu to będziesz juz mistrzem ;)
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor Bubu mam to o co ci chodzilo patrz screan, moze nie jest to najpiekniejsze ale lepiej nie umiem, meczylem sie z tym kilka godzin.
Napisano 10 Styczeń 200520 l No ja rozumiem, że męczyłeś się pare godzin (ciekawe dlaczego;) Ale wydaje mi się, że odstaje to troszeczkę od oryginału(jasnoniebieska kreska->tak jest w oryginale bardziej płynne przejście, ciemnoniebieska kreska->twój samochodzik, zielony-> to powinno być chyba bardziej zawinięte do przodu, no i wogóle ten wlot w oryginale wydaje mi się wyższy)Ale biorąc pod uwage, że to Zmod i robisz go wyłącznie ze zdjątek to prawie cię to usprawiedliwia :) Jednak może być lepiej co w twoim przypadku byłoby wskazane (patrząc na twoje możliwości :D) To wszystko :), ale i tak jet ok :)
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor poprawilem co nieco, jest wyzsze troszeczke bardziej wysuniete i troszeczke bardziej plynnie przechodzi, ale nie zabardzo bo musial bym oplozyc jeszcze jedna linie facow a niemam zabardzo jak.
Napisano 10 Styczeń 200520 l jakies dziwne mi sie to wydaje moze na poczatek zrob jakis szkic w modelu jak to z samochodow slynie a po tem detale...
Napisano 11 Styczeń 200520 l Autor No nareszcie udalo sie, dostalem wlasnie ze SCANII odpowiedz na moja prozba o dostarczenie rysunkow, i oto one jupiii... teraz bede mogl zaczac na powarznie moj projekcik. Jesli ktos chce to zamiescilem na SMC http://www.smcars.net/forum/viewtopic.php?t=14621
Napisano 11 Styczeń 200520 l Autor Bubu wkoncu doszedlem do tego co i jak z tym deflektorem looknij na screana wyglada toto moim zdaniem swietnie.
Napisano 11 Styczeń 200520 l No teraz jet duuuużo lepiej. No i skoro masz już bluprinty to mysle że pracka będzie naprawdę wypas :D POWOSZENIA i POzdro :)
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor Sory ale brak mi czasu. zrobilem dwie wersje wlotow powietrza, powiedz ktory ci sie bardziej podoba.
Napisano 13 Styczeń 200520 l Moim zdaniem oba są podobne ;) Ale ten z prawej strony chyba lepszy (mojej prawej;)Hehe. No to jak brak czasu to nie nalegam na częste updat'y :)
Napisano 16 Styczeń 200520 l Autor no i po raz kolejny zrobilem ten %$#% wlot powietrza, teraz jest super i praktycznie bez bledow.
Napisano 18 Styczeń 200520 l Autor Out Off topic: Niemoglem sie powstrzymac zeby przekazac ta nowine, a mianowicie kupilem sobie wczoraj swoj pierwszy wlasny samochod, co prawda nie jest to rzadna rakieta tylko male porzadne Cinquecento 704ccm
Napisano 18 Styczeń 200520 l hehe ja bym teggo wypierdka nie nazywał samochodem ale ..... gratulacje anyway :)
Napisano 6 Kwiecień 200520 l Autor niestety ale mi przepadl o tym pisalem juz kiedys, ale za to moj kolegoa sie wziol a oto efekty
Napisano 7 Kwiecień 200520 l Autor ruszty ruszy sam robie teraz renault premium, ktore bedzie miec jakies 100tys poli. (wraz z przyczepa)
Napisano 7 Kwiecień 200520 l Ostatnie rendery (zrzuty?) sa wprost cudowne... i to w z modelerze... Bardzo milo sie na to patrzy. pozdrawiam