giorgione Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Taka sobie kombinacja - nie wiem dokładnie czego :) - max i photoshop :) - kilka godzinek w ramach zabawy ze szkłem i innymi materiałami. pozdr giorgione Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 to jest tak nieczytelne że aż mi się nie podoba ...sorry...:| masz gdzieś jakieś uncompressed? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baton Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Coz , ciezko troche ocenic bo nie wiadomo co to jest :) Troche nie podobaja mi sie te wstawki z photoshopa, ta obramowka itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesoledi Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 takie kung fu :P widac ze cos tu z maszyny choc niewyrazne.. ale i tak mi sie podoba :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RK Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Fajnie kolory ale całość raz że w kiepskiej rozdzielczości dwa- mocno abstrakcyjne, przy czym o ile drugie nie przeszkadza to pierwsze a i owszem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 A co ten render przedstawia?? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
reVis Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Wygląda mi to jak maszynkę do prądu ala Franekstain :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 huh, po co ta kompresja, przy takiej rozdzielczości obrazka można naprawdę dobrą kompresję dać. twój obrazek nawet nie ma 20kb a załącznik może mieć 75 :> tak czy siak, mi się podoba, jakoś zawsze miło pooglądac futurystyczne nic w estetycznej otoczce ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 co do kompresji przerzucałem tifa w Irfanview i dlatego wyszła - miałem ustawiony wysoki poziom kompresji :/ - wieczorem wrzucę poprawiony. a co do samej pracki - nie miałem żadnej koncepcji i szkiców - po prostu chciałem sie pobawić szkłem z brazila. wielke dzieki za wasze uwagi i spostrzeżenia. pozdr giorgione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 yhym, wieczór a pracki nie widzę :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dobosz Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 fajne:) bardzo ciekawy pomysl :) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts