Napisano 11 Styczeń 200520 l hmm moje drugie podejście do zrobienia jakiegoś futurystycznego pojazdu ale jednak wojskowego chamsko pościnanego na pierwszym obrazku jest mój projekt ostatni który nie skończyłem a na kolejnych fotkach jest już nowy pojazd trochę wzorowany na apc to pierwsze fotki niedługo kolejny update Pozdra...
Napisano 11 Styczeń 200520 l Moze byc fajny ale zrob z tego pojazd bojowy :P jakies karabinki i lufe od czolgu :D
Napisano 11 Styczeń 200520 l W tym 2 modelu to co to jest to zamiast lufyyy jakieś dziwne :/ Średnio mi się podoba
Napisano 11 Styczeń 200520 l to mi bardziej przypomina policyjny woz bojowy z armatka wodna i pasowalo by ja zrobic... Lecz Ty jestes autorem, Ty zadzisz :)..... powiedz mi tylko co to jest to co zwisa ... :)...... POZDRO
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor hmm początkowo chciałem zrobić z tego pojazd sprzątający jakieś gruz itp....ale doszedłem do wniosku że jednak może to być wóz bojowy... ....pozdr
Napisano 12 Styczeń 200520 l Miniguny super, ale ja jestem stronniczy, z zasady uwielbiam obrotowe dzialka :D
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor ...no i minigun zostanie...postanowiłem trochę powalczyć z texturami....będą to raczej kolory szare może trochę z połączone z niebieskimi odcieniami dużo brudu i śladów po kulach...na początku nie wiele bo koła ale że byłem tu to wrzuciłem jakiś mały update... pozdr.....
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor Nie no nie chcę mu montować jakiegoś dużego działa bo chciałbym żeby on nie stracił na mobilność nie wiem może zrobię z tego pojazd policyjny....a to kolejny renderek z pierwsza warstwa textur . .....pozdra.....
Napisano 13 Styczeń 200520 l mi sie bardzo podoba:D mam pytanie czy to jest koniec modelowania i zabierasz sie za tex bo jak tak to troche pusto bedzie:D:D ale tam to takie marudzenie.......
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor ...hmm myślałem początkowo że kamera będzie raczej gdzieś dalej od modelu więc nie bawiłem się w duża ilość detali ale w sumie można było by dorobić tu i ówdzie coś tylko musze ruszyć moja wyobraźnie...a z tym będzie ostatnio ciężko:)... pozdrawiam
Napisano 15 Styczeń 200520 l Autor miałem mały kryzys sytemu ale udało mi się coś porobić dodałem jakieś pierdoły do modelu ale chyba jeszcze po dodaje lecz moja wyobraznia na dzis sie juz wyłaczyla:) .poozdr
Napisano 15 Styczeń 200520 l co do tekstury kól to chyba powinny byc z gumy a nie z kamienia ;) a co do pojazdu to spoko
Napisano 15 Styczeń 200520 l Autor texturka bedzie jeszcze zmieniana....ale ja nie chciałem żeby koła były z gumy...tylko raczej z jakiegoś tworzywa podchodzącego pod metal.......
Napisano 17 Styczeń 200520 l Autor ....żeby nie było daje mały update...postanowiłem zrobic troche otoczenia.... myśle żeby zrobic klimat urban coś w stylu godziny policyjnej troche rozwalone miasto...kamer umiesc gdzies w jednym okien tak żeby widac bylo apc krajobraz i moze kawalek pokoju
Napisano 18 Styczeń 200520 l Autor ...kolejny mały update.....drugi obrazek przedstawia mysl na ustawienie kamery w ostatecznym renderze....ale jak muwie to narazie mysl...
Napisano 18 Styczeń 200520 l ktoś tu posty nabija :P a tak n aserio to czekam az sie zmierzy twój pojazd z moim :D - fajna pracka, ostatni render taki w miare.