saladynsan Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 hmm moje drugie podejście do zrobienia jakiegoś futurystycznego pojazdu ale jednak wojskowego chamsko pościnanego na pierwszym obrazku jest mój projekt ostatni który nie skończyłem a na kolejnych fotkach jest już nowy pojazd trochę wzorowany na apc to pierwsze fotki niedługo kolejny update Pozdra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Moze byc fajny ale zrob z tego pojazd bojowy :P jakies karabinki i lufe od czolgu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webmaster Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 W tym 2 modelu to co to jest to zamiast lufyyy jakieś dziwne :/ Średnio mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczupal Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 to mi bardziej przypomina policyjny woz bojowy z armatka wodna i pasowalo by ja zrobic... Lecz Ty jestes autorem, Ty zadzisz :)..... powiedz mi tylko co to jest to co zwisa ... :)...... POZDRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 hmm początkowo chciałem zrobić z tego pojazd sprzątający jakieś gruz itp....ale doszedłem do wniosku że jednak może to być wóz bojowy... ....pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Miniguny super, ale ja jestem stronniczy, z zasady uwielbiam obrotowe dzialka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 ...no i minigun zostanie...postanowiłem trochę powalczyć z texturami....będą to raczej kolory szare może trochę z połączone z niebieskimi odcieniami dużo brudu i śladów po kulach...na początku nie wiele bo koła ale że byłem tu to wrzuciłem jakiś mały update... pozdr..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webmaster Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Ten karabin jest za skromny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 Nie no nie chcę mu montować jakiegoś dużego działa bo chciałbym żeby on nie stracił na mobilność nie wiem może zrobię z tego pojazd policyjny....a to kolejny renderek z pierwsza warstwa textur . .....pozdra..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 mi sie bardzo podoba:D mam pytanie czy to jest koniec modelowania i zabierasz sie za tex bo jak tak to troche pusto bedzie:D:D ale tam to takie marudzenie....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 ...hmm myślałem początkowo że kamera będzie raczej gdzieś dalej od modelu więc nie bawiłem się w duża ilość detali ale w sumie można było by dorobić tu i ówdzie coś tylko musze ruszyć moja wyobraźnie...a z tym będzie ostatnio ciężko:)... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 miałem mały kryzys sytemu ale udało mi się coś porobić dodałem jakieś pierdoły do modelu ale chyba jeszcze po dodaje lecz moja wyobraznia na dzis sie juz wyłaczyla:) .poozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 co do tekstury kól to chyba powinny byc z gumy a nie z kamienia ;) a co do pojazdu to spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 texturka bedzie jeszcze zmieniana....ale ja nie chciałem żeby koła były z gumy...tylko raczej z jakiegoś tworzywa podchodzącego pod metal....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 ....żeby nie było daje mały update...postanowiłem zrobic troche otoczenia.... myśle żeby zrobic klimat urban coś w stylu godziny policyjnej troche rozwalone miasto...kamer umiesc gdzies w jednym okien tak żeby widac bylo apc krajobraz i moze kawalek pokoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladynsan Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 ...kolejny mały update.....drugi obrazek przedstawia mysl na ustawienie kamery w ostatecznym renderze....ale jak muwie to narazie mysl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ktoś tu posty nabija :P a tak n aserio to czekam az sie zmierzy twój pojazd z moim :D - fajna pracka, ostatni render taki w miare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts