saladynsan Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 hmm moje drugie podejście do zrobienia jakiegoś futurystycznego pojazdu ale jednak wojskowego chamsko pościnanego na pierwszym obrazku jest mój projekt ostatni który nie skończyłem a na kolejnych fotkach jest już nowy pojazd trochę wzorowany na apc to pierwsze fotki niedługo kolejny update Pozdra...
DraB Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Moze byc fajny ale zrob z tego pojazd bojowy :P jakies karabinki i lufe od czolgu :D
Webmaster Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 W tym 2 modelu to co to jest to zamiast lufyyy jakieś dziwne :/ Średnio mi się podoba
Szczupal Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 to mi bardziej przypomina policyjny woz bojowy z armatka wodna i pasowalo by ja zrobic... Lecz Ty jestes autorem, Ty zadzisz :)..... powiedz mi tylko co to jest to co zwisa ... :)...... POZDRO
saladynsan Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 hmm początkowo chciałem zrobić z tego pojazd sprzątający jakieś gruz itp....ale doszedłem do wniosku że jednak może to być wóz bojowy... ....pozdr
mirach Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Miniguny super, ale ja jestem stronniczy, z zasady uwielbiam obrotowe dzialka :D
saladynsan Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 ...no i minigun zostanie...postanowiłem trochę powalczyć z texturami....będą to raczej kolory szare może trochę z połączone z niebieskimi odcieniami dużo brudu i śladów po kulach...na początku nie wiele bo koła ale że byłem tu to wrzuciłem jakiś mały update... pozdr.....
saladynsan Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 Nie no nie chcę mu montować jakiegoś dużego działa bo chciałbym żeby on nie stracił na mobilność nie wiem może zrobię z tego pojazd policyjny....a to kolejny renderek z pierwsza warstwa textur . .....pozdra.....
nielot007 Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 mi sie bardzo podoba:D mam pytanie czy to jest koniec modelowania i zabierasz sie za tex bo jak tak to troche pusto bedzie:D:D ale tam to takie marudzenie.......
saladynsan Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 ...hmm myślałem początkowo że kamera będzie raczej gdzieś dalej od modelu więc nie bawiłem się w duża ilość detali ale w sumie można było by dorobić tu i ówdzie coś tylko musze ruszyć moja wyobraźnie...a z tym będzie ostatnio ciężko:)... pozdrawiam
saladynsan Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 miałem mały kryzys sytemu ale udało mi się coś porobić dodałem jakieś pierdoły do modelu ale chyba jeszcze po dodaje lecz moja wyobraznia na dzis sie juz wyłaczyla:) .poozdr
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 co do tekstury kól to chyba powinny byc z gumy a nie z kamienia ;) a co do pojazdu to spoko
saladynsan Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 texturka bedzie jeszcze zmieniana....ale ja nie chciałem żeby koła były z gumy...tylko raczej z jakiegoś tworzywa podchodzącego pod metal.......
saladynsan Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Napisano 17 Styczeń 2005 ....żeby nie było daje mały update...postanowiłem zrobic troche otoczenia.... myśle żeby zrobic klimat urban coś w stylu godziny policyjnej troche rozwalone miasto...kamer umiesc gdzies w jednym okien tak żeby widac bylo apc krajobraz i moze kawalek pokoju
saladynsan Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Napisano 18 Styczeń 2005 ...kolejny mały update.....drugi obrazek przedstawia mysl na ustawienie kamery w ostatecznym renderze....ale jak muwie to narazie mysl...
Hindus Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 ktoś tu posty nabija :P a tak n aserio to czekam az sie zmierzy twój pojazd z moim :D - fajna pracka, ostatni render taki w miare.
Rekomendowane odpowiedzi