Gab3d Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Nom. Bez zbednych komentarzy. Prace kumpeli mojej debest kolezanki Anety. Jak ja zlapie to cos wam napisze. Narazie ogladajcie: To jak? Kiedy bitwa [lol][lol][lol] Pozdrawiam szanowna autorke :D Czesc Neska :D
Gab3d Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 Ano jeszcze jedno. Trzoche kolorkow odemnie (painter):
Scatmax Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Niezle! 2,3,7 naprwade wymiataja [killer] swietna kreska i cieniowanie.
AravaL Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Vitam. Powiem ze pracki bardzo mi sie podobaja. Naprawde, widac pewna \"lekkosc\" w wyrazaniu mysli przez obrazek. Niektore prace maja niesamowity klimat... szczegolnie 2 od gory. Chyba zaczynam zazdroscic i popadam w komplexy ;) Pozdrawiam.
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Druga praca od gory RUUUULEZZZZZZ :)))...naprawe kobieta ma talent...tylko gratulowac takiej kolezance:))) pozdrofki dla NIej :))
Gość Karawan Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 pablo a to moze sa twoje prace i sie wstydzisz przyznac do tego? btw, nie malbys sie czego wstydzic...
Gab3d Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 Nie raczej nie jego :P bylem przy tworzeniu kilku z nich i zapewniam ze Aneta wyglada zuuuuuupelnie inaczej niz Pablo :P
Gotham Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 Jej prace są bardzo fajne ale twoja próba przeniesienia jej do CG mi się nie podoba... Moim zdaniem prace narysowane ołówkiem są najtrudniejsze w kolorowaniu itd.... Tu masz moją próbę.
Gość Połki Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 Nie, no ta druga praca wymiata[piwo], ale osobiście nie podoba mi się to kolorowanie (Szególnie pierwsze[rotfl]), ołówek powinien zostac w ołówku - czarno białe filmy to rozumiem, ale w tym wypadku jestem za pozostawiemiem oryginalnej kolorystyki[dresik]
Gab3d Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 Ojtam bo to mialo byc na komiksowo :P Pozatym jak to robilem (no soryy musze sie pobronic troche:P) to moja znajomosc paintera byla ograniczona jak dzialka mojego sasiada. Jak sie podoba to moge jeszcze dorzucic, jest troche nowych. Wszystkie w stylu [2].
Bremen Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 Gab3d --> nie no pracki bomba :)... Gotham --> hmm...zauwazylem ze bardzo lubisz wykozystywac ciemne barwy w swoich pracach ale zastanow sie czy moze aby nie za ciemno to wyszlo ??
Gotham Napisano 20 Kwiecień 2003 Napisano 20 Kwiecień 2003 Że wyszło cieniutko to ja wiem :) (mi oczywiście). A i czekam na więcej prac ;).
Gab3d Napisano 20 Kwiecień 2003 Autor Napisano 20 Kwiecień 2003 Ok po swietach zeskanuje jeszcze kilka, ktore wlasnie sie produkuja, a wygladaja [boje się][boje się]. Klimaty 2-ki.
dawid Napisano 20 Kwiecień 2003 Napisano 20 Kwiecień 2003 naprawde super \"2\" wymiata, tylko pozazdrościć. :)
Alcor Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 gotham: a w czym malowales? bo ja przyznam sie tez probowalem (w photoshopie) ale nie dokonczylem (miedzy innymi dlatego ze nie wiedzialem do konca jakie kolory a poza tym nie chcialem zbeszczescic oryginalu :) ). uzywales jakiegos blura albo cos takiego? kolorki sa bowiem takie fajnie \"rozmazane\" pozdro
misiekhc Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 2 jest przepiekne, reszta srednio mnie sie podoba, za to wariacja gothama 2-jki nie jest wcale taka zla, ten mrok nadaje klimatu...
Rekomendowane odpowiedzi