Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nom. Bez zbednych komentarzy. Prace kumpeli mojej debest kolezanki Anety. Jak ja zlapie to cos wam napisze. Narazie ogladajcie:

aneta1.jpg

aneta2.jpg

laska1small1.jpg

laska2small1.jpg

laska3small1.jpg

laska4small1.jpg

laska5small1.jpg

laska6small1.jpg

laska3smalll.jpg

To jak? Kiedy bitwa [lol][lol][lol]

Pozdrawiam szanowna autorke :D

Czesc Neska :D

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Ano jeszcze jedno.

Trzoche kolorkow odemnie (painter):

laska3-kolor.jpg

Napisano

Vitam.

Powiem ze pracki bardzo mi sie podobaja.

Naprawde, widac pewna \"lekkosc\" w wyrazaniu mysli przez obrazek. Niektore prace maja niesamowity klimat... szczegolnie 2 od gory.

Chyba zaczynam zazdroscic i popadam w komplexy ;)

Pozdrawiam.

Napisano

Druga praca od gory RUUUULEZZZZZZ :)))...naprawe kobieta ma talent...tylko gratulowac takiej kolezance:)))

pozdrofki dla NIej :))

Napisano

pablo a to moze sa twoje prace i sie wstydzisz przyznac do tego? btw, nie malbys sie czego wstydzic...

Napisano
  • Autor

Nie raczej nie jego :P bylem przy tworzeniu kilku z nich i zapewniam ze Aneta wyglada zuuuuuupelnie inaczej niz Pablo :P

Napisano

Jej prace są bardzo fajne ale twoja próba przeniesienia jej do CG mi się nie podoba... Moim zdaniem prace narysowane ołówkiem są najtrudniejsze w kolorowaniu itd.... Tu masz moją próbę.

Napisano

Nie, no ta druga praca wymiata[piwo], ale osobiście nie podoba mi się to kolorowanie (Szególnie pierwsze[rotfl]), ołówek powinien zostac w ołówku - czarno białe filmy to rozumiem, ale w tym wypadku jestem za pozostawiemiem oryginalnej kolorystyki[dresik]

Napisano
  • Autor

Ojtam bo to mialo byc na komiksowo :P Pozatym jak to robilem (no soryy musze sie pobronic troche:P) to moja znajomosc paintera byla ograniczona jak dzialka mojego sasiada.

Jak sie podoba to moge jeszcze dorzucic, jest troche nowych. Wszystkie w stylu [2].

Napisano

Gab3d --> nie no pracki bomba :)...

Gotham --> hmm...zauwazylem ze bardzo lubisz wykozystywac ciemne barwy w swoich pracach ale zastanow sie czy moze aby nie za ciemno to wyszlo ??

Napisano

Że wyszło cieniutko to ja wiem :) (mi oczywiście).

A i czekam na więcej prac ;).

Napisano
  • Autor

Ok po swietach zeskanuje jeszcze kilka, ktore wlasnie sie produkuja, a wygladaja [boje się][boje się]. Klimaty 2-ki.

Napisano

gotham: a w czym malowales? bo ja przyznam sie tez probowalem (w photoshopie) ale nie dokonczylem (miedzy innymi dlatego ze nie wiedzialem do konca jakie kolory a poza tym nie chcialem zbeszczescic oryginalu :) ). uzywales jakiegos blura albo cos takiego? kolorki sa bowiem takie fajnie \"rozmazane\"

pozdro

Napisano

2 jest przepiekne, reszta srednio mnie sie podoba, za to wariacja gothama 2-jki nie jest wcale taka zla, ten mrok nadaje klimatu...