Napisano 16 Kwiecień 200321 l Nom. Bez zbednych komentarzy. Prace kumpeli mojej debest kolezanki Anety. Jak ja zlapie to cos wam napisze. Narazie ogladajcie: To jak? Kiedy bitwa [lol][lol][lol] Pozdrawiam szanowna autorke :D Czesc Neska :D
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Niezle! 2,3,7 naprwade wymiataja [killer] swietna kreska i cieniowanie.
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Vitam. Powiem ze pracki bardzo mi sie podobaja. Naprawde, widac pewna \"lekkosc\" w wyrazaniu mysli przez obrazek. Niektore prace maja niesamowity klimat... szczegolnie 2 od gory. Chyba zaczynam zazdroscic i popadam w komplexy ;) Pozdrawiam.
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Druga praca od gory RUUUULEZZZZZZ :)))...naprawe kobieta ma talent...tylko gratulowac takiej kolezance:))) pozdrofki dla NIej :))
Napisano 16 Kwiecień 200321 l pablo a to moze sa twoje prace i sie wstydzisz przyznac do tego? btw, nie malbys sie czego wstydzic...
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Autor Nie raczej nie jego :P bylem przy tworzeniu kilku z nich i zapewniam ze Aneta wyglada zuuuuuupelnie inaczej niz Pablo :P
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Jej prace są bardzo fajne ale twoja próba przeniesienia jej do CG mi się nie podoba... Moim zdaniem prace narysowane ołówkiem są najtrudniejsze w kolorowaniu itd.... Tu masz moją próbę.
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Nie, no ta druga praca wymiata[piwo], ale osobiście nie podoba mi się to kolorowanie (Szególnie pierwsze[rotfl]), ołówek powinien zostac w ołówku - czarno białe filmy to rozumiem, ale w tym wypadku jestem za pozostawiemiem oryginalnej kolorystyki[dresik]
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor Ojtam bo to mialo byc na komiksowo :P Pozatym jak to robilem (no soryy musze sie pobronic troche:P) to moja znajomosc paintera byla ograniczona jak dzialka mojego sasiada. Jak sie podoba to moge jeszcze dorzucic, jest troche nowych. Wszystkie w stylu [2].
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Gab3d --> nie no pracki bomba :)... Gotham --> hmm...zauwazylem ze bardzo lubisz wykozystywac ciemne barwy w swoich pracach ale zastanow sie czy moze aby nie za ciemno to wyszlo ??
Napisano 20 Kwiecień 200321 l Że wyszło cieniutko to ja wiem :) (mi oczywiście). A i czekam na więcej prac ;).
Napisano 20 Kwiecień 200321 l Autor Ok po swietach zeskanuje jeszcze kilka, ktore wlasnie sie produkuja, a wygladaja [boje się][boje się]. Klimaty 2-ki.
Napisano 25 Kwiecień 200321 l gotham: a w czym malowales? bo ja przyznam sie tez probowalem (w photoshopie) ale nie dokonczylem (miedzy innymi dlatego ze nie wiedzialem do konca jakie kolory a poza tym nie chcialem zbeszczescic oryginalu :) ). uzywales jakiegos blura albo cos takiego? kolorki sa bowiem takie fajnie \"rozmazane\" pozdro
Napisano 26 Sierpień 200321 l 2 jest przepiekne, reszta srednio mnie sie podoba, za to wariacja gothama 2-jki nie jest wcale taka zla, ten mrok nadaje klimatu...