Posted January 15, 200520 yr Moje pierwsze autko pracuje z maxem około 2 miechów robiłe to około 2-3 h moze mniej oceniac wiem ze sa błedy i to spore :0
January 15, 200520 yr Jak narazie nie jest zle, ale jest za malo kanciasty ;/. To jest jakis concept? Pzdr
January 15, 200520 yr asssston martin ;) proponuje przerobienie tutoriala na 3dtotal... bo auta poza swiatlami i grillem to nie przypomina. zycze powodzenia pozdro ;)
January 15, 200520 yr moze moglbys napisac jakie to dokladnie auto no bo trudno powiedziec cos o odwzorowaniu twojego modelu; no chyba ze to twoj koncept; ale tez mi to przypomina aston martina, moge sie mylic :P pozdro, powdzenia
January 15, 200520 yr Author Ferrari 456 GT Wiem ze tylko przód przypomina auto a tył tylko zarys wiec :D dzieki |masterzy| za odpowiedzi :) mysle ze kolejne autka beda lepsze :) Zreszta to poczatki mojego modelingu :)
January 15, 200520 yr to i tak bardziej przypomina astona martina db7, zrobviles wystajaca maske ponad swiatla a na planach widac ze w ferrari jest cala powierzchnia prawie rowno ze swiatlami
January 15, 200520 yr Author :P jak wspomniałem poczatkujacy + zmeczenia + znudzenie = niedokładnosc :) dzieki za + i -
January 16, 200520 yr zmien nazwe watku!!!! jak sam napisales poczatkujacy+.............. wiec sie nie czepiam