lord_saskybody Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Moje pierwsze autko pracuje z maxem około 2 miechów robiłe to około 2-3 h moze mniej oceniac wiem ze sa błedy i to spore :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Jak narazie nie jest zle, ale jest za malo kanciasty ;/. To jest jakis concept? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 asssston martin ;) proponuje przerobienie tutoriala na 3dtotal... bo auta poza swiatlami i grillem to nie przypomina. zycze powodzenia pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 moze moglbys napisac jakie to dokladnie auto no bo trudno powiedziec cos o odwzorowaniu twojego modelu; no chyba ze to twoj koncept; ale tez mi to przypomina aston martina, moge sie mylic :P pozdro, powdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 Ferrari 456 GT Wiem ze tylko przód przypomina auto a tył tylko zarys wiec :D dzieki |masterzy| za odpowiedzi :) mysle ze kolejne autka beda lepsze :) Zreszta to poczatki mojego modelingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 to i tak bardziej przypomina astona martina db7, zrobviles wystajaca maske ponad swiatla a na planach widac ze w ferrari jest cala powierzchnia prawie rowno ze swiatlami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 :P jak wspomniałem poczatkujacy + zmeczenia + znudzenie = niedokładnosc :) dzieki za + i - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Nie wiedziałem, że zamieściłeś ten "pojazd" na forum... gratuluje odwagi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 zmien nazwe watku!!!! jak sam napisales poczatkujacy+.............. wiec sie nie czepiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi