young_c++man Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 mam malutki problem - w jaki sposób można stworzyć animację z dźwiękiem i zapisać ją do pliku .avi? Animacje mam gotową, ale nie mogę rozgryźć jak wyrenderować (czy co crobić?) aby dźwięk został dodany? z góry dziękuję, C++man Junior
F/X Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 Dzwięk dodaj w osobnym programie np: After Efects
kurt_hectic Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 no dokladnie otwierasz sobie w czym kolwiek, masz w widoku anime i dodajesz dzwieki, melodie... w ścieżkach, proste (P>S ja zawsze robie copy wszystkie dziweki z gier,,,jak sa dostepne, mam juz 2gb biblioteki , hehe- przydaje sie)
young_c++man Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Napisano 16 Styczeń 2005 no suber, dzieki a skad mozna te programy sciagnac? bo ja zadnego nie mam :/
illy Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Dzwięk dodaj w osobnym programie np: After Efects Nie zebym sie czepial ale bede promowac free/share czy inaczej darmowy program DDclip pro, w tym wypadku sie nada i ma duzo sciezek wiec mozna sie solidnie pobawic http://www.softlab-nsk.com/ddclipro/free.html
Polik Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Ja uzywam Ulead Video Studio, tez daje rade tylko malo sciezek ma. Podobno Pinnacle tez jest dobry ale nie probowalem
Rekomendowane odpowiedzi