Posted January 16, 200520 yr mam malutki problem - w jaki sposób można stworzyć animację z dźwiękiem i zapisać ją do pliku .avi? Animacje mam gotową, ale nie mogę rozgryźć jak wyrenderować (czy co crobić?) aby dźwięk został dodany? z góry dziękuję, C++man Junior
January 16, 200520 yr no dokladnie otwierasz sobie w czym kolwiek, masz w widoku anime i dodajesz dzwieki, melodie... w ścieżkach, proste (P>S ja zawsze robie copy wszystkie dziweki z gier,,,jak sa dostepne, mam juz 2gb biblioteki , hehe- przydaje sie)
January 16, 200520 yr Author no suber, dzieki a skad mozna te programy sciagnac? bo ja zadnego nie mam :/
January 18, 200520 yr Dzwięk dodaj w osobnym programie np: After Efects Nie zebym sie czepial ale bede promowac free/share czy inaczej darmowy program DDclip pro, w tym wypadku sie nada i ma duzo sciezek wiec mozna sie solidnie pobawic http://www.softlab-nsk.com/ddclipro/free.html
January 22, 200520 yr Ja uzywam Ulead Video Studio, tez daje rade tylko malo sciezek ma. Podobno Pinnacle tez jest dobry ale nie probowalem