SZAMPEK Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Grafika zrobiona na prośbe kolegi... jednocześnie mój pierwszy samochód i stylizacja na stare zdjęcie... :D Sami oceńcie mój debiut...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 nie dokończony ;] tyle mozna powiedziec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 jakis taki low-poly...chyba to wszystko ... wyglada wlasnie jakby czegos mu jeszcze brakowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 screen z NFSU oprawiony w ramkę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 Będę wdzięczny za krótki wykład pt.: "Co to jest Low Poly"... P.S. W NFS są gorsze autka!!! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Ze sie tak spytam: czemu nowa bryka jest umieszczona na starej fotografii ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 mi sie swiatla nie podobaja. Ja bym z ziarnistością poeksperymentował bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 jak na początek niezle auto mi sie podoba ale z efektem chyba nie trafiles... raczej go realistycznie wyrenderuj bedzie lepiej bo jakos tak stare to to auto nie jest zeby juz takie zdjecie bylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 widac ze coś tam umiesz wymodelować ale chcesz wszystko za szybko zrobiłeś kawałek samochodu podnieciłeś sie tym co zobaczyłeś wpadłeś na kiepski pomysł jak go zaprezentowac i wrzuciłeś to na forum ... ... a nie tedy droga powinieneś poświecić temu jeszcze ze 30x wiecej czasu bo tak to straszy a nie przyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 zrobiłeś kawałek samochodu podnieciłeś sie tym co zobaczyłeś wpadłeś na kiepski pomysł jak go zaprezentowac i wrzuciłeś to na forum ... HAHAHAHA;) sikham ma racje podnieciles sie a nie natym polega rzecz zeby sie podniecac tylko zeby byl efekt moglbys dokonczyc pojazd a nie kawalek pokazywac:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Hmmmm no tu zawsze po wszystkim jadą:P Chyba jednak mają rację... modelik nie jest straszny... ale to stare zdjęcie?!?!?! BLEEE i to jeszcze mojej ulubionej marce..... nie dobrze się dzieje.... albo ja się w rozwoju cofnąłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2005 Rany, ale zaawansowany beszt :-D Szczerze, to nie wiem dlaczego zrobiłem stare zdjęcie... tak mi przyszło do głowy i już tak zostało. Ale macie racje, nie na tym rzecz polega...! I w tym największy jest ambarans, aby dwoje chciało naraz ;-) Postaram się na drugi raz nie popełniać takich błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankarol Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Będę wdzięczny za krótki wykład pt.: "Co to jest Low Poly"... zebym nie namieszać to powiem tak - z tego co wiem ,low poly to poprostu model z mała ilością polygonów (modelowane autka mają kilkaset tysięcy poly ,a takie np w coline mcrae ok 5 tys [jezeli sie myle to djcie znac]) , co znacznie wplywana prędkość renderingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi