Napisano 16 Styczeń 200520 l Grafika zrobiona na prośbe kolegi... jednocześnie mój pierwszy samochód i stylizacja na stare zdjęcie... :D Sami oceńcie mój debiut...!
Napisano 16 Styczeń 200520 l jakis taki low-poly...chyba to wszystko ... wyglada wlasnie jakby czegos mu jeszcze brakowalo
Napisano 17 Styczeń 200520 l Autor Będę wdzięczny za krótki wykład pt.: "Co to jest Low Poly"... P.S. W NFS są gorsze autka!!! ;p
Napisano 17 Styczeń 200520 l Ze sie tak spytam: czemu nowa bryka jest umieszczona na starej fotografii ??
Napisano 17 Styczeń 200520 l mi sie swiatla nie podobaja. Ja bym z ziarnistością poeksperymentował bardziej
Napisano 24 Styczeń 200520 l jak na początek niezle auto mi sie podoba ale z efektem chyba nie trafiles... raczej go realistycznie wyrenderuj bedzie lepiej bo jakos tak stare to to auto nie jest zeby juz takie zdjecie bylo :P
Napisano 24 Styczeń 200520 l widac ze coś tam umiesz wymodelować ale chcesz wszystko za szybko zrobiłeś kawałek samochodu podnieciłeś sie tym co zobaczyłeś wpadłeś na kiepski pomysł jak go zaprezentowac i wrzuciłeś to na forum ... ... a nie tedy droga powinieneś poświecić temu jeszcze ze 30x wiecej czasu bo tak to straszy a nie przyciąga
Napisano 24 Styczeń 200520 l zrobiłeś kawałek samochodu podnieciłeś sie tym co zobaczyłeś wpadłeś na kiepski pomysł jak go zaprezentowac i wrzuciłeś to na forum ... HAHAHAHA;) sikham ma racje podnieciles sie a nie natym polega rzecz zeby sie podniecac tylko zeby byl efekt moglbys dokonczyc pojazd a nie kawalek pokazywac:D:D
Napisano 24 Styczeń 200520 l Hmmmm no tu zawsze po wszystkim jadą:P Chyba jednak mają rację... modelik nie jest straszny... ale to stare zdjęcie?!?!?! BLEEE i to jeszcze mojej ulubionej marce..... nie dobrze się dzieje.... albo ja się w rozwoju cofnąłem:P
Napisano 24 Styczeń 200520 l Autor Rany, ale zaawansowany beszt :-D Szczerze, to nie wiem dlaczego zrobiłem stare zdjęcie... tak mi przyszło do głowy i już tak zostało. Ale macie racje, nie na tym rzecz polega...! I w tym największy jest ambarans, aby dwoje chciało naraz ;-) Postaram się na drugi raz nie popełniać takich błędów...
Napisano 24 Styczeń 200520 l Będę wdzięczny za krótki wykład pt.: "Co to jest Low Poly"... zebym nie namieszać to powiem tak - z tego co wiem ,low poly to poprostu model z mała ilością polygonów (modelowane autka mają kilkaset tysięcy poly ,a takie np w coline mcrae ok 5 tys [jezeli sie myle to djcie znac]) , co znacznie wplywana prędkość renderingu