Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

jak na początek niezle auto mi sie podoba ale z efektem chyba nie trafiles... raczej go realistycznie wyrenderuj bedzie lepiej bo jakos tak stare to to auto nie jest zeby juz takie zdjecie bylo :P

Napisano

widac ze coś tam umiesz wymodelować

ale chcesz wszystko za szybko

zrobiłeś kawałek samochodu podnieciłeś sie tym co zobaczyłeś wpadłeś na kiepski pomysł jak go zaprezentowac i wrzuciłeś to na forum ...

... a nie tedy droga powinieneś poświecić temu jeszcze ze 30x wiecej czasu bo tak to straszy a nie przyciąga

Napisano

zrobiłeś kawałek samochodu podnieciłeś sie tym co zobaczyłeś wpadłeś na kiepski pomysł jak go zaprezentowac i wrzuciłeś to na forum ...

HAHAHAHA;)

sikham ma racje podnieciles sie a nie natym polega rzecz zeby sie podniecac tylko zeby byl efekt moglbys dokonczyc pojazd a nie kawalek pokazywac:D:D

Napisano

Hmmmm no tu zawsze po wszystkim jadą:P Chyba jednak mają rację... modelik nie jest straszny... ale to stare zdjęcie?!?!?! BLEEE i to jeszcze mojej ulubionej marce..... nie dobrze się dzieje.... albo ja się w rozwoju cofnąłem:P

Napisano

Rany, ale zaawansowany beszt :-D

Szczerze, to nie wiem dlaczego zrobiłem stare zdjęcie... tak mi przyszło do głowy i już tak zostało.

Ale macie racje, nie na tym rzecz polega...!

I w tym największy jest ambarans, aby dwoje chciało naraz ;-)

Postaram się na drugi raz nie popełniać takich błędów...

Napisano
Będę wdzięczny za krótki wykład pt.: "Co to jest Low Poly"...

zebym nie namieszać to powiem tak - z tego co wiem ,low poly to poprostu model z mała ilością polygonów (modelowane autka mają kilkaset tysięcy poly ,a takie np w coline mcrae ok 5 tys [jezeli sie myle to djcie znac]) , co znacznie wplywana prędkość renderingu

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności