kuba333 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Postanowiłem się wziąć za coś poważniejszego, więc zaczynam modelowanie Ferrari Testarossa. Niżej zamieszczam blueprint'y. Są kiepskiej jakości, więc jak ktoś ma lepsze o prosiłbym o nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 na smcars sa napewno lepsze:D no to czekamy na pierwsze rendery i siatki:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Ciezko z tymi blueprint'ami ale mam cos - moze sie Tobie przyda - w zasadzie to nieco zmieniona wersja ale tez mila dla oka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Hmm moze to ta godzina...a nie- plik zdziebko przyduzy - eraz powinno byc oka :) DOBRANOC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 trzeymaj jecze te... jak to mowia, odplacisz sie w naturze buhehehe ;] mysle ze pomoga, a napewno nie zaszkodza ;]] >> testarossa '84 >> testarossa 512tr >> kokpit_1 >> kokpit_2 >> X-ray >> hamulce pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Dawaj model, świetne ferrari wybrałeś :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Świetnie to mało powiedziane, chyba zaczne szukac fotek, i tez sobie takie zrobie, jak pokończe to co zacząłem (i zalicze sesje), a tym czase borem lasem, czekam na update, a właściwie na cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2005 Co do modelu, to będzie cięzko....ale będę się starał - jest to mój pierwszy(prawie) samochód. A to maska: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 oj staraj sie, i to mocno, to takie autko, szkoda by bylo zepsuc. a co do modelu to troche malo jeszcze zeby cos powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 pokaz siatke, obawiam sie ze nie bedzie zbyt zdrowa.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2005 Dobra, zmieniłem metodę - z poly na box-modelling. Siatka na daną chwilę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Hmm no jak narazie jest dobrze, ale to jest siatka poly, a nie box-modeling ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2005 Więc, czy mógłbyś mi wytłumaczyć czym się to różni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 a wg ciebie czym sie rozni? bo skoro mowisz ze sie przezucasz.. ;) ps wogole nie przypomina to ksztaltem testarossy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 kuba333 - box-modeling, a poly-modeling (;)) to rzeczy podobne. Ponizej podaje ci linki do tutoriali Tutorial box-modeling: http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=156460&page=1&pp=15 Tutorial poly-modeling: http://poisoncg.com/tutorials/tutorials.html Przegladnij je, a zrozumiesz roznice :). Pzdr :X Oops! Moj blad ... Tak to jest jak sie pisze po 16h nie przespanych :X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Lt.Knysha dobry jestes naprawde to niesamowite box a poly modeling to cos zupelnie innego,, ciekawe naprawde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 bueheheheheh ! ;) knysza bravo ;) "box-modeling, a poly-modeling (;)) to rzeczy podobne.Ponizej podaje ci linki do tutoriali Przegladnij je, a zrozumiesz roznice :)" czerwcowa osiemnastka juz ci do glowy uderza? :0 pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Kome nie :). Niewyspany cholernie bylem. Zreszta nie bede sie tlumaczyl, bo i tak bedziecie myslec po swojemu. Sprobuj nie przespac 16h i jeszcze biegac wkolo chorej siostry, to zrozumiesz - metlik w glowie :). Pzdr. BTW. Ten moj cytat powinnien trafic do jakis 'zlotych mysli' hehe. Wiem, ze popelnilem gafe, wiec sie smieje sam z siebie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2005 Mam pytanie, czy to nie jest Cheetah w Vice City? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi