Napisano 18 Styczeń 200520 l Postanowiłem się wziąć za coś poważniejszego, więc zaczynam modelowanie Ferrari Testarossa. Niżej zamieszczam blueprint'y. Są kiepskiej jakości, więc jak ktoś ma lepsze o prosiłbym o nie.
Napisano 18 Styczeń 200520 l na smcars sa napewno lepsze:D no to czekamy na pierwsze rendery i siatki:D:D
Napisano 19 Styczeń 200520 l Ciezko z tymi blueprint'ami ale mam cos - moze sie Tobie przyda - w zasadzie to nieco zmieniona wersja ale tez mila dla oka :)
Napisano 19 Styczeń 200520 l Hmm moze to ta godzina...a nie- plik zdziebko przyduzy - eraz powinno byc oka :) DOBRANOC :)
Napisano 19 Styczeń 200520 l trzeymaj jecze te... jak to mowia, odplacisz sie w naturze buhehehe ;] mysle ze pomoga, a napewno nie zaszkodza ;]] >> testarossa '84 >> testarossa 512tr >> kokpit_1 >> kokpit_2 >> X-ray >> hamulce pozdro
Napisano 19 Styczeń 200520 l Świetnie to mało powiedziane, chyba zaczne szukac fotek, i tez sobie takie zrobie, jak pokończe to co zacząłem (i zalicze sesje), a tym czase borem lasem, czekam na update, a właściwie na cokolwiek.
Napisano 20 Styczeń 200520 l Autor Co do modelu, to będzie cięzko....ale będę się starał - jest to mój pierwszy(prawie) samochód. A to maska:
Napisano 20 Styczeń 200520 l oj staraj sie, i to mocno, to takie autko, szkoda by bylo zepsuc. a co do modelu to troche malo jeszcze zeby cos powiedziec
Napisano 20 Styczeń 200520 l Autor Dobra, zmieniłem metodę - z poly na box-modelling. Siatka na daną chwilę:
Napisano 20 Styczeń 200520 l Hmm no jak narazie jest dobrze, ale to jest siatka poly, a nie box-modeling ;/.
Napisano 20 Styczeń 200520 l a wg ciebie czym sie rozni? bo skoro mowisz ze sie przezucasz.. ;) ps wogole nie przypomina to ksztaltem testarossy
Napisano 20 Styczeń 200520 l kuba333 - box-modeling, a poly-modeling (;)) to rzeczy podobne. Ponizej podaje ci linki do tutoriali Tutorial box-modeling: http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=156460&page=1&pp=15 Tutorial poly-modeling: http://poisoncg.com/tutorials/tutorials.html Przegladnij je, a zrozumiesz roznice :). Pzdr :X Oops! Moj blad ... Tak to jest jak sie pisze po 16h nie przespanych :X.
Napisano 20 Styczeń 200520 l Lt.Knysha dobry jestes naprawde to niesamowite box a poly modeling to cos zupelnie innego,, ciekawe naprawde :D
Napisano 21 Styczeń 200520 l bueheheheheh ! ;) knysza bravo ;) "box-modeling, a poly-modeling (;)) to rzeczy podobne.Ponizej podaje ci linki do tutoriali Przegladnij je, a zrozumiesz roznice :)" czerwcowa osiemnastka juz ci do glowy uderza? :0 pozdro ;)
Napisano 21 Styczeń 200520 l Kome nie :). Niewyspany cholernie bylem. Zreszta nie bede sie tlumaczyl, bo i tak bedziecie myslec po swojemu. Sprobuj nie przespac 16h i jeszcze biegac wkolo chorej siostry, to zrozumiesz - metlik w glowie :). Pzdr. BTW. Ten moj cytat powinnien trafic do jakis 'zlotych mysli' hehe. Wiem, ze popelnilem gafe, wiec sie smieje sam z siebie :).