Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem się wziąć za coś poważniejszego, więc zaczynam modelowanie Ferrari Testarossa. Niżej zamieszczam blueprint'y. Są kiepskiej jakości, więc jak ktoś ma lepsze o prosiłbym o nie.

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciezko z tymi blueprint'ami ale mam cos - moze sie Tobie przyda - w zasadzie to nieco zmieniona wersja ale tez mila dla oka :)

Napisano

Hmm moze to ta godzina...a nie- plik zdziebko przyduzy - eraz powinno byc oka :) DOBRANOC :)

Napisano

Świetnie to mało powiedziane, chyba zaczne szukac fotek, i tez sobie takie zrobie, jak pokończe to co zacząłem (i zalicze sesje), a tym czase borem lasem, czekam na update, a właściwie na cokolwiek.

Napisano
  • Autor

Co do modelu, to będzie cięzko....ale będę się starał - jest to mój pierwszy(prawie) samochód. A to maska:

Napisano

oj staraj sie, i to mocno, to takie autko, szkoda by bylo zepsuc.

a co do modelu to troche malo jeszcze zeby cos powiedziec

Napisano
  • Autor

Dobra, zmieniłem metodę - z poly na box-modelling. Siatka na daną chwilę:

Napisano

Hmm no jak narazie jest dobrze, ale to jest siatka poly, a nie box-modeling ;/.

Napisano

a wg ciebie czym sie rozni? bo skoro mowisz ze sie przezucasz.. ;)

ps wogole nie przypomina to ksztaltem testarossy

Napisano

kuba333 - box-modeling, a poly-modeling (;)) to rzeczy podobne. Ponizej podaje ci linki do tutoriali

Tutorial box-modeling:

http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=156460&page=1&pp=15

Tutorial poly-modeling:

http://poisoncg.com/tutorials/tutorials.html

Przegladnij je, a zrozumiesz roznice :). Pzdr :X

Oops! Moj blad ... Tak to jest jak sie pisze po 16h nie przespanych :X.

Napisano

Lt.Knysha dobry jestes naprawde to niesamowite box a poly modeling to cos zupelnie innego,, ciekawe naprawde :D

Napisano

bueheheheheh ! ;)

knysza bravo ;)

"box-modeling, a poly-modeling (;)) to rzeczy podobne.Ponizej podaje ci linki do tutoriali Przegladnij je, a zrozumiesz roznice :)"

czerwcowa osiemnastka juz ci do glowy uderza? :0

pozdro ;)

Napisano

Kome nie :). Niewyspany cholernie bylem. Zreszta nie bede sie tlumaczyl, bo i tak bedziecie myslec po swojemu. Sprobuj nie przespac 16h i jeszcze biegac wkolo chorej siostry, to zrozumiesz - metlik w glowie :). Pzdr.

BTW. Ten moj cytat powinnien trafic do jakis 'zlotych mysli' hehe. Wiem, ze popelnilem gafe, wiec sie smieje sam z siebie :).