Napisano 21 Styczeń 200520 l Witam. Chciałbym przedsatwić scenkę nad którą pracuje. Będzie to Zamek w Nowym Wiśniczu. Dopiero zaczynam w 3ds, więc chciałbym poznać Państwa opinie na temat tej pracki. Pozdrawiam.
Napisano 21 Styczeń 200520 l Może jakieś foto tego zamku dla porównania, bo tak to ciężko ocenić... Ale fajnie wyglada, tylko nie za okrągłe kszałty ma ??
Napisano 21 Styczeń 200520 l ciekawa budowla :) chyba bedzie zameczek lepszy niz moj :] zycze powodzenia
Napisano 21 Styczeń 200520 l ten mur czy skala pod prawa wieza jakos nie pasuje. mam watpliwosci co do pewnych elementow konstrukcji, ale moze tak jest naprawde, popieram prosbe velkana o zdjecie.
Napisano 21 Styczeń 200520 l Autor Dodaje dwa zdjęcia. Cała galeria obiektu jest na stronie: http://wisnicz.zamki.pl/. Obiekt jest odwzorowany dokładnie wg planów.
Napisano 21 Styczeń 200520 l hmmmmm wydaj mi sie ze wiekszosc czesci budynku masz tylko wlozone (nalozone na inna czesc) moge sie mylic najbardziej razi mnie w tym zamku te sphere ktore sa wlozone w box'y ochydnie to wyglada ale poza tym to ladnie