HerbiJafo Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Witam. Chciałbym przedsatwić scenkę nad którą pracuje. Będzie to Zamek w Nowym Wiśniczu. Dopiero zaczynam w 3ds, więc chciałbym poznać Państwa opinie na temat tej pracki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vellkan Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Może jakieś foto tego zamku dla porównania, bo tak to ciężko ocenić... Ale fajnie wyglada, tylko nie za okrągłe kszałty ma ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 ciekawa budowla :) chyba bedzie zameczek lepszy niz moj :] zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 ten mur czy skala pod prawa wieza jakos nie pasuje. mam watpliwosci co do pewnych elementow konstrukcji, ale moze tak jest naprawde, popieram prosbe velkana o zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerbiJafo Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2005 Dodaje dwa zdjęcia. Cała galeria obiektu jest na stronie: http://wisnicz.zamki.pl/. Obiekt jest odwzorowany dokładnie wg planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 hmmmmm wydaj mi sie ze wiekszosc czesci budynku masz tylko wlozone (nalozone na inna czesc) moge sie mylic najbardziej razi mnie w tym zamku te sphere ktore sa wlozone w box'y ochydnie to wyglada ale poza tym to ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 podoba mi się model czekam na texturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Ładny, chociaż blacharka strasznie odpuszczona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi