Gość lEniwy Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Pomysłałem sobie, że może coś zrobie więc startuje z projektem opuszczonej latarni morskiej na nabrzeżu lub plaży coś w ten deseń. Jako, że jest jeszcze kupa czasu narazie zarzuce dość prostym renderem. :D
illy Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 za duze okna chyba, bo wydaje sie ze ta latarnia ma max. 4 pietra wysokosci czyli ok 10-15 metrow, co wg. mnie jest chyba malo witamy w bitwie...powodzenia
Leru Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Witamy na forum, witam w bitwie, życzę powodzenia :)
Gość lEniwy Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 zmniejszyłem okna i troche dorobiłem. Update jest w poście na górze. Trochę latarnia jest przekrzywiona ale to już wina perspektywy bo tak jakoś się ustawiła ;)
Leru Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 lEniwy-> update dopisuj ciągle, później będzie cały WIP, a nie tylko jeden pic
Buckey Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 Czesc. Osobiście, temat bardzo mi sie spodobał. Bo sama latarnia morska już z zasady jest jakby opustoszała. Tylko jeden latarnik tam mieszka, sam... jeden... nikt o nim nie pamieta... :) I można pokazać też miejsce, które tez jest raczej wysunięte w morze, opustoszałe... nocą... No generalnie, fajnie. Powodzenia :)
kru Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 taaaa... i ten zapomniany latarnik, kiedys siegnal po "Pana Tadeusza"... ... i wszyscy wiemy jak to sie potem skonczylo... pozdr kru
Simple_man Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 A na mnie Leru krzyczał, że daję rendry z GI. To nie sprawiedliwe. Swoją drogą fajna latarenka tylko mało detali.
Gość lEniwy Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 usunę wszystko prócz głównego korpusu i od nowa zrobię góre ponieważ cienko wygląda. Detali się dorobi mam jeszcze 4miechy. :D P.S chyba się skusze na i na dole latarni wsadze stołeczek z książka ;p
Rekomendowane odpowiedzi