Guest lEniwy Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Pomysłałem sobie, że może coś zrobie więc startuje z projektem opuszczonej latarni morskiej na nabrzeżu lub plaży coś w ten deseń. Jako, że jest jeszcze kupa czasu narazie zarzuce dość prostym renderem. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
illy Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 za duze okna chyba, bo wydaje sie ze ta latarnia ma max. 4 pietra wysokosci czyli ok 10-15 metrow, co wg. mnie jest chyba malo witamy w bitwie...powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Witamy na forum, witam w bitwie, życzę powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lEniwy Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 zmniejszyłem okna i troche dorobiłem. Update jest w poście na górze. Trochę latarnia jest przekrzywiona ale to już wina perspektywy bo tak jakoś się ustawiła ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 lEniwy-> update dopisuj ciągle, później będzie cały WIP, a nie tylko jeden pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buckey Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Czesc. Osobiście, temat bardzo mi sie spodobał. Bo sama latarnia morska już z zasady jest jakby opustoszała. Tylko jeden latarnik tam mieszka, sam... jeden... nikt o nim nie pamieta... :) I można pokazać też miejsce, które tez jest raczej wysunięte w morze, opustoszałe... nocą... No generalnie, fajnie. Powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kru Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 taaaa... i ten zapomniany latarnik, kiedys siegnal po "Pana Tadeusza"... ... i wszyscy wiemy jak to sie potem skonczylo... pozdr kru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 A na mnie Leru krzyczał, że daję rendry z GI. To nie sprawiedliwe. Swoją drogą fajna latarenka tylko mało detali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lEniwy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 usunę wszystko prócz głównego korpusu i od nowa zrobię góre ponieważ cienko wygląda. Detali się dorobi mam jeszcze 4miechy. :D P.S chyba się skusze na i na dole latarni wsadze stołeczek z książka ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts