Napisano 23 Styczeń 200520 l Czegoś w tej scenie brakuje :-( Ja nie wiem czego, jeżeli wiecie to pomóżcie potrzebującemu :-D P.S. Sorry za jakość, ale kompresja... :-( Niszcze poprzedni rysunek, daje nowy, poprawiony myśle... :-D
Napisano 23 Styczeń 200520 l Jak dla mnie to za mało plastikowe... troche bardziej plastik i bedzie luz :D
Napisano 23 Styczeń 200520 l 1 wszystko jest za szare 2 ...oprocz czerwieni ktora jest za czerwona... 3 ...i rury wydechowej ktora jest za metalowa :)
Napisano 23 Styczeń 200520 l Według mnie brakuje przede wszystkim odbić , troche razi po oczach plastikowa szybka u góry która wygląda napewno nie jak plastik :D modelik jest ładny. Pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200520 l spytaj Marcina jak zrobil material lego on kiedys wykonal swietna pracke pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200520 l model wyszedł ci fajny, tylko że ta paleta zielona jakoś tak odchodzi od sceny, klocki użyte na światła powinny być przeźroczyste :)
Napisano 24 Styczeń 200520 l modelik swietny , nie godze sie ze gosc jest za szeroki w barach, jest ok zgodze sie ze odbic brakuje
Napisano 26 Styczeń 200520 l a mi sie podoba tak ja bym znowu byl dzieckiem:Dwypas...no moze troche za malo plastikowe...doroob jeszcze 10 taki i male miasto i nie bedzie brakowalo:D
Napisano 26 Styczeń 200520 l aj ... kssssss czym to renderowane ? jak brazilem (a na to wyglada) to daj czarny material Brazil advanced ... gloossy tak na polowe dla reflectu ... i reflect na okolo 75% dotego daj w evoirment jakąś mape HDRI ... moze byc kitchen probe ... i wszysatko ... ;] nie grzesz wiecej
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor A teraz zaskoczenie... Mój jedyny render, to standardowy render max'a. Tak, że chyba nic nie będzie z twoich ran Marcin... Chyba, że kiedyś będę miał Brazila... :-D
Napisano 27 Styczeń 200520 l kurcze...he he...łezka się w oku kręci...na mój gust szyba za bardzo przeźroczysta a światłą wogule i przydałaby się stacja benzynowa w tle...a i rura raczej bardziej plastikowa...
Napisano 30 Styczeń 200520 l fajny ten pojazd. podoba mi sie hehe mam sympatie straszna do klocków lego budowałem na nich moje dziecinstwo hehe :) tylko ta szybka w daszku miała takie paski z tego co pamietam. :))))))))