Napisano 27 Styczeń 200520 l Witam! Mój pierwszy post i zarazem pierwsza praca w 3dsmax 6. Nie jest to mój pierwszy kontakt z 3d, ale pierwszy projekt w 'poważniejszym' programie. Modelowane według znanego chyba tutka z 3dtotal.
Napisano 27 Styczeń 200520 l Dobrze jest, ale chyba musialbys cos zrobic z tym takim kantem na srodku głowy co? Jest dobrze jak na moje....no moze kilka drobnych szczegółów jak np. ucho, cos z nim nie tak. Dobrze zrobiony projekt, daj zoom'a na nogi (chyba ze nie skonczone!) Pozdro!
Napisano 27 Styczeń 200520 l tak ogoolnie to niezle ale ta glowa troche za duza(chyba ze postac mangowa ale wtedy nogi dluuuuuuuzsze)wiesz rozumiesz:D
Napisano 28 Styczeń 200520 l No właśnie, Baldack, pewne drobne dysproporcje. Ale ładnie, ładnie. Alchemist, co do zmieniania środowiska 3d to się ciesz, bo ja zostałem zmuszony do skoku z maxa do blendera... choć nie jest taki zły;)
Napisano 28 Styczeń 200520 l zmuszony do skoku z maxa do blendera... choć nie jest taki zły;) hehe...troche ciezko z tym skokiem...ja mialem skok tylko na odwroot z blendera na maxa...i ciezko mi bylo sie przystosowac do obsugi ale teraz to niewyobrazam sobie takiego skoku...no chyba ze z maxa do maye:D
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Bardzo fajnie wyszła ci ta postać. Moja niestety nie wyszła tak dobrze :-( Jeżeli chodzi o ta kreche na środku to zrób nie używaj mirora tylko opcji symetry z menu. Jeżeli dobrze ustawisz Pivota i użyjesz tej opcji to krechy nie będzie :-> Zapraszam do obejżenia mojej drugiej pracy załączam link Kiciuś
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Twoja pierwsza kobieta? Podoba mi się ta postać , Alchemist. Rozumiem, że jest stylizowana na komiksową więc proporcje są bardzo dobre. Ja bym nic specjalnie nie wydłużał ani nie pomniejszał, z kobietami trzeba delikatnie. Powodzenia PS. no, może piersi, mam wrażenie, ciut workowate, ale za dokładnie nie widzę
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Szenszi, widzialem ta laleczke w jakims tutorialu, korzystasz z niego, powodzenia, model fajny pozdro
Napisano 12 Kwiecień 200519 l do zrobienia swojego modelu tez kozystalem z tych szkicow ... ;] niestety jak widac proporcje pozostawiaja wiele do zyczenia ... mimo to wszyscy wiemy ze to wina referek. pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Ludzie, co wy z tymi proporcjami?!! Na prawdę chcecie kolejnej mdłej pseudo realistycznej postaci? To nie jest real. To jest przerysowane komiksowo (widziałem tutka) i tak ma być. Proporcje są zachwiane celowo i umiejętnie.
Napisano 12 Kwiecień 200519 l wiecie, w takich proporcjach ta lal z tego tutka wygląda chyba nawet lepiej, grendel, dobrze powiedziane, popieram