Skocz do zawartości

scena 3D :esso 08

Rekomendowane odpowiedzi

Gość raminez
Napisano

witam przedstawiam Wam ....scene 3D ....odczucia naleza do Was nienazucam nic...wiec koncze dzieki za posty ..pozdrawiam

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajny klimat uzyskales, chociaz w glowe zachodze co ten facet w reku trzyma i do czego podpieta jest ta "rura"? Bardzo fajnie lezy tekstura na tym ghulu szczegolnie podoba mi sie prawa reka.

Kamerka moglaby miec troche szeszy kat i byc ciut bardziej z dolu.

Przeladowales troche ta grafe, garniaki sa ok ale nie pasuja do tej sceny, to pomysl na oddzielna grafike(ale sie poplatalem).

Wrazenia ogolnie pozytywne.

Mila odmiana od samochodow i dlugopisow:)

Gość raminez
Napisano

wiesz mam wizje garnitury przedstawiaja klase Office lub wyzsza (zwal jak zwal) ,ten pan to pochlioniety przez przemysl czlowiek na ktorym widac wszystko , zmeczenie ,starosc ,choroby poparzenia itp...drzewko symbol natury w tym betonowym swiecie...zestaw do oddychania z mechanizmem ( kula z drzewkiem )to obiekt przy ktorym mozna oddychac ..tak ja to widze ...kazdy odbieze to inaczej ..i moze masz racje troszeczke inne od dlugopisow i samochodow...pozdrawiam

Gość raminez
Napisano

raczej mowil ..ale tak jak wspominalem kazdy odbiera to jak mu pasuje ...niczego nienazucam i tez nic w tym niejst nazucone...pozdro

( co pale wlasnie zucilem papierosy a narkotyki??? hhhmmmm :)

Napisano

hhhmmmm.. :) nom ja sie z tym drzewkiem połapałem, ale nie zmienia to faktu ze troche jeszcze brakuje w czytelności, moze to tylko techniczny problem. Aczkolwiek przeslanie mimo iż nie narzucone, to i tak jednoznaczne. Generalnie jest git, ale widywalem lepsze prace Twojego autorstwa. Estetyka minie lezy... budynki są najciekawsze... :)

Napisano

Potrafisz stworzyć zadziwiające, oryginalne obrazy - jednak w momencie, gdy pojawia się coś "oteksturowanego" cały efekt i czar nagle pryska. Zauważam, że to zawsze jest najsłabszy punkt w Twoich pracach, a szkoda - naprawde całość dużo na tym traci.

Podsumowując: fabryka, niebo, budynki i garnitury - duże PRO, zwyrodnialec, kulfoniasty hydrant i droga - zdecydowanie psuje resztę, głównie ze względu na materiały/mapy. Przydało by się też zróżnicować planowość np. umiejętnie spłycając głębię ostrości.

Podsumowując: gratuluję kolejnego nieprzeciętnego, oryginalnego pomysłu na grafikę, co do strony technicznej - już się wyraziłem.

Pozdrawiam

Gość raminez
Napisano

dzieki za posty i jak mowielm kiedys wykonanie jest moim najslabszym ze tak zekne ogniwem staram sie go naprawiac i uwiezmi to niejest latwe , mysle ze gdybym znalaz kogos to tzw team'u to wygladalo by to zdecydowanie lepiej np : kolega Damian ma sprawna reke ,i wykonczenie ma wysokiej klasy ...no cuz nikt niejest genialny a nad wykonczeniami bede mosial duzo popracowac ... w kazdym bac razie dzieki serdeczne ...pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności