Napisano 30 Styczeń 200520 l Siema Po pól roku nierobienia nic w 3dstudio, postanowielm powrocic do tego programu i cos zrobic, na przypomnienie zrobilem sobie ten samochod, myslalem ze wyjdzie mi lepiej, ale jak na poczatek to chyba troche zatrudny wybralem, ale teraz sobie mniej wiecej juz przypomnialem co i jak i zrobie cos na powaznie. Nawet tego nie renderowalem bo nie ma sensu, do tego niema kol i lusterek. Ale chcialem zebyscie to ocenili, tak abym w nowej pracy nie zrobil takiego badziewiia jak to....dzieki
Napisano 30 Styczeń 200520 l przenies ten watek do WIP, jest kilka bugow ale z pomoca forumowiczow poprawisz i dokonczysz model bo naprawde warto! Pozdrawiam
Napisano 3 Luty 200520 l sam popełniłem kiedyś wielki błąd i zaczałem bawić się w robieni samochodu. duzo się namęczyłem i po hu*, starciłem tylko czas i zdrowie, nie stałem sie sławny i nie miałem z tego kasy przejrzyj na oczy !! większośc modeluje bo to prawdziwa pasja a nie w celu zarobienia pieniędzy... ty myślałeś że wymodelujesz jakis jeden model i zaraz będziesz bóg wie kim, rozpoznawalny, szanowany i uznawany za wspaniałego grafika komputerowego ? po hu*, starciłem tylko czas i zdrowie - kto Ci kazał ?? bo to całe zdanei brzmi jakby to była pretensja...a jak sam oceniasz swoją prace na dobrą to musi być naprawde dobra - może sie podzielisz ?
Napisano 3 Luty 200520 l nikt ci nie kaze siedziec na tym forum skoro ci atmosfera nie pasuje :] jak narazie nie robisz nic sensownego tylko piszesz bzdury i odkopujesz wątki suck
Napisano 3 Luty 200520 l duzo się namęczyłem i po hu*, starciłem tylko czas i zdrowie, nie stałem sie sławny i nie miałem z tego kasy:(. Po pierwsze - nie przeklinaj (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625). Po drugie - piszesz takie głupoty, że się w głowie nie mieści. Co do samochodu, to mam tylko tyle do powiedzenia, że jest w złym dziale ;).
Napisano 4 Luty 200520 l Hallo !! jest tu jakis mod ?? ;) przenieście do wip'a. A po drugie Gheed ma całkowitą racje. A co do modelu to dla mnei jest git , zastanawiam sie tylko czemu DonVito Corleone nie wrzuci czegoś wiecej ;) ?
Napisano 4 Luty 200520 l Wiem , ze nie powinienem zasmiecac watku , ale nie moge sie powstrzymac - moze adresat posta to przeczyta i cos z tego wyciagnie . Janusz - w jakim ty swiecie zyjesz i ile masz lat ? Jesli wydaje ci sie , ze po zrobieniu kilku bryczek czy wizualek od reki dostaniesz wymarzona prace ( pewnie jeszcze wydaje ci sie ze sama do ciebie przyjdzie ) to sie grubo mylisz . Trzeba naprawde sporo wysilku wlozyc w doskonalenie swoich umiejetnosci i poszukiwania pracy . To , ze posiedziales troche w maxie nie czyni cie artysta czy zawodowym grafikiem. Co do forum to jest od tego , zeby sie doskonalic , od tego zeby sobie nawzajem pomagac a siedza na nim nie tylko mlodociani zapalency z blyskiem w oczach ale tez ludzie , ktorzy max'a maja 8 do 12 godzin dziennie w pracy , wracaja do domu ( a w nim zony i dzieci jak w moim przypadku ) , czekaja az rodzina posnie zeby spedzic z nimi troche czasu i pozniej siadaja z powrotem do kompa i dlubia dla siebie . Powiem ci moze cos o sobie - z pracy grafika utrzymuje dom ( w kartonie nie mieszkam a i cos zjesc trzeba bo na suchym chlebie ze smalcem to sie nie zajedzie ) - zonka nie pracuje co moze oznaczac ze chyba juz jakis tam poziom reprezentuje ale na forum moich prac za duzo nie zobaczysz z prostego powodu - najczesciej wstydze sie je pokazywac , wiec nie mow mi , ze nie bedziesz pokazywal swoich " dziel " za darmo . Mam nadzieje , ze cos z tego co tu napisalem zrozumiesz i moze dojdzie cos do ciebie . Jesli chodzi w samochod - nie przerywaj pracy bo zapowiada sie naprawde dobrze.
Napisano 4 Luty 200520 l skoś i swój:D do czego to :D ?? i jeszcze jedno ja nie chce pokazywac swoich najlepszych prac, bo grafikom zajmuje się w sumie na poważnie, przynajmniej do puki nie zarobie na bryczke;), a na forum jestem kims innym. Sory for bed Polish;( co ty za herezje wygłaszasz człowieku, weź sie uspokój !!!!!!!!!
Napisano 5 Luty 200520 l Janusz normalnie zaszczycasz nas swoja obecnoscia na forum !!!. Moze jesli jestes taki Gejniusz to bys sie podzielil z kolegami swoja wiedza com ? A nie przechwalasz sie . Pozro
Napisano 5 Luty 200520 l Autor Witam A wiec co do samochodu... to raczej juz z niego nic nie wyjdzie, tak mi sie wydaje :(. Jutro wstawie ukonczona pracke (i nie bedzie to samochod :D). A co dalej to zobacze, A co to pierwszej wypowiedzi Janusza: powiem Ci ze bawie sie w grafice tylko dla zabawy albo zeby zabic wolny czas, sprawia mi to przyjemnosc ale nie wiaze z tym zadnej przyszlosci, (a tym bradziej nie robie tego dla kasy :D:D). Pozdro...