Napisano 30 Styczeń 200520 l czy pomysl jest czytelny? czy macie jakies zastrzezenia? prosze o rzeczowe komentarze pozdr kru
Napisano 30 Styczeń 200520 l cyc zdecydowanie do poprawy... oprocz tego wydaje mi sie jakies takie rozlazle to logo... zreszta po co ja ci to mowie?... i tak niemasz szans z webmasterem ;)
Napisano 30 Styczeń 200520 l cyc zdecydowanie do poprawy... oprocz tego wydaje mi sie jakies takie rozlazle to logo... zreszta po co ja ci to mowie?... i tak niemasz szans z webmasterem ;) Szkoda o tobie pisać .... :( Logo fajne, pomysłowe, tylko te jaja ma takie nie zgrabne
Napisano 30 Styczeń 200520 l Autor dzieki - tez mi cos nie pasowalo... uwaga o "rozlazlosci" byc moze mnie naprowadzila na rozwiazanie problemu (drugi zalacznik) pozdr kru
Napisano 31 Styczeń 200520 l Ja po tym logu bym pomyślał, że to jakaś wytwórnia filmów przyrodniczych. Fajne te okrągłe, jędrne wypukłości... ;)
Napisano 31 Styczeń 200520 l Super! bardzo "logowe" w pozytynym tego słowa znaczeniu. tylko jeszcze cyca zmień i będzie git.
Napisano 31 Styczeń 200520 l zgadzam sie z przedmowca. cycek jest gut. mysle tylko ze powinienes bardziej postawic na "atuty" nowoczesnej warszawy i dodatkowo wykorzystac motyw tasmy filmowej? moznaby pojsc np w tym kierunku: ;)
Napisano 31 Styczeń 200520 l peter muler, wyglada jakby strzelala z wmontowanego w piers karabino maszynowego, chcesz tym symbolizowac wzrost przestepstwa w warszawie? kru, mnie sie podoba, drugie bardziej, no ale nie znam sie.
Napisano 31 Styczeń 200520 l Aniu: tylko ci sie tak wydaje, masz dziwne skojarzenia ....zaleta powyzszego logo jest mozliwosc wykozystania go rowniez jako znak dla "BIGTIT PATROL" ;)
Napisano 31 Styczeń 200520 l peter_muler cycki ci tylko w glowie, to mogla by byc wyzsza szkola samoobrony w warszawie
Napisano 1 Luty 200520 l haha...wymieniaja straz miejska dostala nowe etaty :P co do loga...cyc zrobiony z kuli i prostokata nie przemawia do mnie ... reszta srednio... cheers...