Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czy pomysl jest czytelny?

czy macie jakies zastrzezenia?

prosze o rzeczowe komentarze

pozdr

kru

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cyc zdecydowanie do poprawy... oprocz tego wydaje mi sie jakies takie rozlazle to logo... zreszta po co ja ci to mowie?... i tak niemasz szans z webmasterem ;)

Napisano
cyc zdecydowanie do poprawy... oprocz tego wydaje mi sie jakies takie rozlazle to logo... zreszta po co ja ci to mowie?... i tak niemasz szans z webmasterem ;)

Szkoda o tobie pisać .... :(

Logo fajne, pomysłowe, tylko te jaja ma takie nie zgrabne

Napisano
  • Autor

dzieki - tez mi cos nie pasowalo... uwaga o "rozlazlosci" byc moze mnie naprowadzila na rozwiazanie problemu (drugi zalacznik)

pozdr

kru

Napisano

Ja po tym logu bym pomyślał, że to jakaś wytwórnia filmów przyrodniczych. Fajne te okrągłe, jędrne wypukłości... ;)

Napisano

zgadzam sie z przedmowca. cycek jest gut.

mysle tylko ze powinienes bardziej postawic na "atuty" nowoczesnej warszawy i dodatkowo wykorzystac motyw tasmy filmowej? moznaby pojsc np w tym kierunku: ;)

Napisano

peter muler, wyglada jakby strzelala z wmontowanego w piers karabino maszynowego, chcesz tym symbolizowac wzrost przestepstwa w warszawie?

kru, mnie sie podoba, drugie bardziej, no ale nie znam sie.

Napisano

Aniu: tylko ci sie tak wydaje, masz dziwne skojarzenia ....zaleta powyzszego logo jest mozliwosc wykozystania go rowniez jako znak dla "BIGTIT PATROL" ;)

Napisano

peter_muler cycki ci tylko w glowie, to mogla by byc wyzsza szkola samoobrony w warszawie

Napisano

haha...wymieniaja straz miejska dostala nowe etaty :P co do loga...cyc zrobiony z kuli i prostokata nie przemawia do mnie ... reszta srednio...

cheers...