kru Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 czy pomysl jest czytelny? czy macie jakies zastrzezenia? prosze o rzeczowe komentarze pozdr kru
sanki Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 mi sie nawet podoba, tylko ten cycek jakos dziwnie wyglada :)
sir_Bols Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 cyc zdecydowanie do poprawy... oprocz tego wydaje mi sie jakies takie rozlazle to logo... zreszta po co ja ci to mowie?... i tak niemasz szans z webmasterem ;)
Webmaster Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 cyc zdecydowanie do poprawy... oprocz tego wydaje mi sie jakies takie rozlazle to logo... zreszta po co ja ci to mowie?... i tak niemasz szans z webmasterem ;) Szkoda o tobie pisać .... :( Logo fajne, pomysłowe, tylko te jaja ma takie nie zgrabne
kru Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Napisano 30 Styczeń 2005 dzieki - tez mi cos nie pasowalo... uwaga o "rozlazlosci" byc moze mnie naprowadzila na rozwiazanie problemu (drugi zalacznik) pozdr kru
MatPat Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Ja po tym logu bym pomyślał, że to jakaś wytwórnia filmów przyrodniczych. Fajne te okrągłe, jędrne wypukłości... ;)
Tajemniczy_pan Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Super! bardzo "logowe" w pozytynym tego słowa znaczeniu. tylko jeszcze cyca zmień i będzie git.
buczer Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 zgadzam sie z przedmowca. cycek jest gut. mysle tylko ze powinienes bardziej postawic na "atuty" nowoczesnej warszawy i dodatkowo wykorzystac motyw tasmy filmowej? moznaby pojsc np w tym kierunku: ;)
Ania Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 peter muler, wyglada jakby strzelala z wmontowanego w piers karabino maszynowego, chcesz tym symbolizowac wzrost przestepstwa w warszawie? kru, mnie sie podoba, drugie bardziej, no ale nie znam sie.
buczer Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Aniu: tylko ci sie tak wydaje, masz dziwne skojarzenia ....zaleta powyzszego logo jest mozliwosc wykozystania go rowniez jako znak dla "BIGTIT PATROL" ;)
asfalton Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 peter_muler cycki ci tylko w glowie, to mogla by byc wyzsza szkola samoobrony w warszawie
Phantom Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 haha...wymieniaja straz miejska dostala nowe etaty :P co do loga...cyc zrobiony z kuli i prostokata nie przemawia do mnie ... reszta srednio... cheers...
Rekomendowane odpowiedzi