Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej, jak na razie wip - domierzam sie do zrobienia czegos z jeansami i do jakichs super artefaktow na samym ciele. Bierzcie i jedzcie.

wip1.JPGwip2.JPG

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wygląda ok, właściwie tylko dłonie strasznie wąskie, z kolei tam gdzie normalny człowiek ma nerki mógłby być trochę węższy- wypchnęłoby mu to klatę i miednicę, zrobiłby się jeszcze chudszy. Niezależnie od tego- uroczy.

Napisano

wydaje mi sie ze glowa jest za mala... no i rece chyba jednak troche za chude... albo mozna isc w druga strone i tak jak mowi rk zmniejszyc i odchudzic klate...

Napisano

troche nieproporcjonalny, pozatym ma brzuch jak atleta, powinien być wklęsły do środka, głowe bym troche powiększył i zmniejszył korpus bo jeżeli teraz jest wychudzony to przedtym chyba podnosił ciężary. Wszystko ;]

Napisano

no wlasnie co do nieproporcjonalnosci to looknijcie na koncept, a co do przypakowanego brzucha Darku to tez mowilem ze przydal by sie mniej przypakowany, moze nawet troche wkleslu na geometri

ogolnie to wipek wiec spoks, a mowiles ze wipka nie dasz :P

Napisano
  • Autor

mialem nie dac wipka, ale stracilem "poczucie" ;). ja nadal jestem pod wplywem janko muzykanta i dzieci z afryki, ze jak glodny, to brzuch nabrzmiewa ;D. Jeszcze sie musze pobawic z tymi spodniami, bo sa fe z bliska ;)... no i jakies krwi czy cos, sa jakies pomysly ajkby z niego zrobic uzywanego mutanta? :D

Napisano
  • Autor

juz zabil paru ludzi i spodenki dochodza do siebie.

wip4.JPG

chyba bedzie z tym koniec, walcie jakas krytke :).

Napisano

a teraz dodal bym troche koloru do jego ochydnego cielska, narazie widze ze ejst to tylko grdient, a spodenki troche soczystsze bym zapodal tez :) bo taki mdly.. spoko krew :))))

Napisano

On do jakiejś gry będzie?

Fajny :). Ale troche zbyt taki szarobury, mógłbyś teksturę urozmaicić.

Napisano
  • Autor

no juz takie ma nieciekawe zycie ;)... moglbys jakos rozszerzyc twoja wypowiedz? :)... rozumiem, ze chcesz urozmaicenia - pstrokatego koloru czy kolejne odcienie skory wprowadzic??

Napisano

odcienie, głosuję za odcieniami...

No i może jakieś rany, siniaki, ośligłe ciecze wypływające z różnych otworów...

;)

Napisano

no to teraz bym przyciemnil spodenki bo sa troszke zajaszczace :) i moze troche stonowac te najjasniejsze odcienie i bedzie gitens!

Napisano
  • Autor

biedaczek pouzywal zycia.. uwalil sie po pachy i pare ofiar postawilo opor ;). dzieki za komentarze. Nie bede biedaka juz niszczyl bo mi zombi wyjdzie

wip6.JPG

Napisano

hehe fana koncepcja ..... troche mi przypomina model jakiejs postaci z pierwszzej czesci the Sims :)... apropos zombi to całkiem dobry pomysł :D .....