Napisano 5 Luty 200520 l hej, jak na razie wip - domierzam sie do zrobienia czegos z jeansami i do jakichs super artefaktow na samym ciele. Bierzcie i jedzcie.
Napisano 5 Luty 200520 l Wygląda ok, właściwie tylko dłonie strasznie wąskie, z kolei tam gdzie normalny człowiek ma nerki mógłby być trochę węższy- wypchnęłoby mu to klatę i miednicę, zrobiłby się jeszcze chudszy. Niezależnie od tego- uroczy.
Napisano 5 Luty 200520 l wydaje mi sie ze glowa jest za mala... no i rece chyba jednak troche za chude... albo mozna isc w druga strone i tak jak mowi rk zmniejszyc i odchudzic klate...
Napisano 5 Luty 200520 l troche nieproporcjonalny, pozatym ma brzuch jak atleta, powinien być wklęsły do środka, głowe bym troche powiększył i zmniejszył korpus bo jeżeli teraz jest wychudzony to przedtym chyba podnosił ciężary. Wszystko ;]
Napisano 5 Luty 200520 l Autor http://burzuj.nma-fallout.com/english/uploads/images/67.JPG na tym sie opieralem, dlatego jest nieproporcjonalny. dzieki za opinie.
Napisano 5 Luty 200520 l no wlasnie co do nieproporcjonalnosci to looknijcie na koncept, a co do przypakowanego brzucha Darku to tez mowilem ze przydal by sie mniej przypakowany, moze nawet troche wkleslu na geometri ogolnie to wipek wiec spoks, a mowiles ze wipka nie dasz :P
Napisano 5 Luty 200520 l Autor mialem nie dac wipka, ale stracilem "poczucie" ;). ja nadal jestem pod wplywem janko muzykanta i dzieci z afryki, ze jak glodny, to brzuch nabrzmiewa ;D. Jeszcze sie musze pobawic z tymi spodniami, bo sa fe z bliska ;)... no i jakies krwi czy cos, sa jakies pomysly ajkby z niego zrobic uzywanego mutanta? :D
Napisano 6 Luty 200520 l Autor juz zabil paru ludzi i spodenki dochodza do siebie. chyba bedzie z tym koniec, walcie jakas krytke :).
Napisano 6 Luty 200520 l a teraz dodal bym troche koloru do jego ochydnego cielska, narazie widze ze ejst to tylko grdient, a spodenki troche soczystsze bym zapodal tez :) bo taki mdly.. spoko krew :))))
Napisano 6 Luty 200520 l On do jakiejś gry będzie? Fajny :). Ale troche zbyt taki szarobury, mógłbyś teksturę urozmaicić.
Napisano 6 Luty 200520 l Autor no juz takie ma nieciekawe zycie ;)... moglbys jakos rozszerzyc twoja wypowiedz? :)... rozumiem, ze chcesz urozmaicenia - pstrokatego koloru czy kolejne odcienie skory wprowadzic??
Napisano 6 Luty 200520 l odcienie, głosuję za odcieniami... No i może jakieś rany, siniaki, ośligłe ciecze wypływające z różnych otworów... ;)
Napisano 6 Luty 200520 l texturka fajniutka , modelik za gruby od pasa w do mostka :p wg konceptu oczywiscie :)
Napisano 6 Luty 200520 l no to teraz bym przyciemnil spodenki bo sa troszke zajaszczace :) i moze troche stonowac te najjasniejsze odcienie i bedzie gitens!
Napisano 6 Luty 200520 l Autor biedaczek pouzywal zycia.. uwalil sie po pachy i pare ofiar postawilo opor ;). dzieki za komentarze. Nie bede biedaka juz niszczyl bo mi zombi wyjdzie
Napisano 22 Luty 200520 l hehe fana koncepcja ..... troche mi przypomina model jakiejs postaci z pierwszzej czesci the Sims :)... apropos zombi to całkiem dobry pomysł :D .....