Napisano 9 Luty 200520 l Witam Wszystkich!! Już byłem ostatnio na forum tylko pod innym nickiem (tzn. takim samym tylko bez tych kropek...), ale cos padło i musialem stworzyć nowy profil :( Brałem udział w bitwie - modelowanie Forda GT90, ale chłopaki robili "na wyścigi" i mnie dekoncentrowali ;) I się mi znudziło - ale wróce do tego modelu kiedyś bo mam 3/4 zrobione :> Dobra... Dość tych tłumaczeń! Czciałem Wam zaprezentować moją nową prackę - w zasadzie jej początki - samochodu Mercedes Benz z serii wyścigów DTM z 1994r. Też już kiedyś modelowałem ten samochód ale awaria dysku HDD pozbyła mnie plików z tamtą pracą, dlatego zaczynam od początku... Nie jest tego dużo - bo tylko dach - ale powolutku myślę, że coś ładnego uda się mi stworzyć :)
Napisano 9 Luty 200520 l taki maly OT na poczatek ;] wiesz ze mozesz poprosic Adka zeby ci zmienil nick ? ;] po co zakladac drugie konto zeby dodac sobie kropki w nicku ;]
Napisano 9 Luty 200520 l Autor Marcin: tutaj nie była sprawa kropek... Tamten Nick siadł... Z Adkiem gadałem na ten temat. Tam ingerowała siła wyższa... Mały update - zrobiłem przednią szybę - proszę nie patrzcie na jakość rendering'u!
Napisano 9 Luty 200520 l Wiktor nic się nie znudziło, jak znajde troche czasu to wróce do bitwy :-). Bardzo fajne autko wybrałeś.
Napisano 9 Luty 200520 l Autor Slim_S.: Fajne autko fajne :) Stykło by mi takie ;> Też wróce do bitwy!! :> Ale nie teraz...
Napisano 9 Luty 200520 l Autor SIKHAM: ja uwielbiam gęste siatki :) A mój P4 3 Ghz wręcz kocha to przy renderingu ;> Spoko, dam sobie rade!! :) Dorzucam jeszcze taki szybki render bo na tym poprzednim to nic ciekawego nie widać...
Napisano 9 Luty 200520 l ..::Wiktor::..--> to nie chodzi o to ze ci komp nie wytrzyma:0 tylko o wygode bo napradwe mozna sie w tym pogobic:D:D narazie bardzo ladnie;)
Napisano 9 Luty 200520 l hm szkoda ze odszedles z bitwy ;) dzieki tobie sie rozpoczela.. hmm narazie niewiele ale mysle ze bedzie dobrze - powodzenia
Napisano 9 Luty 200520 l Autor nielot007: Dam rade - to jest moja metoda - dla mnie jest przejrzysta :) Loozack: Dzięki za słowa wsparcia!! KOME: Ja jeszcze zrobie tego Forda do końca!! :>
Napisano 9 Luty 200520 l niemówie że niedasz sobie rady tylko niewidze sensu w używaniu 321563 poly na sam dach ;)
Napisano 9 Luty 200520 l Autor Spox :) Bedzie dobrze ;> Trzymajcie za mnie kciuki, a bedzie wszystko wporząsiu!