Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam Wszystkich!!

Już byłem ostatnio na forum tylko pod innym nickiem (tzn. takim samym tylko bez tych kropek...), ale cos padło i musialem stworzyć nowy profil :(

Brałem udział w bitwie - modelowanie Forda GT90, ale chłopaki robili "na wyścigi" i mnie dekoncentrowali ;) I się mi znudziło - ale wróce do tego modelu kiedyś bo mam 3/4 zrobione :>

Dobra... Dość tych tłumaczeń!

Czciałem Wam zaprezentować moją nową prackę - w zasadzie jej początki - samochodu Mercedes Benz z serii wyścigów DTM z 1994r. Też już kiedyś modelowałem ten samochód ale awaria dysku HDD pozbyła mnie plików z tamtą pracą, dlatego zaczynam od początku...

Nie jest tego dużo - bo tylko dach - ale powolutku myślę, że coś ładnego uda się mi stworzyć :)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taki maly OT na poczatek ;]

wiesz ze mozesz poprosic Adka zeby ci zmienil nick ? ;] po co zakladac drugie konto zeby dodac sobie kropki w nicku ;]

Napisano
  • Autor

Marcin: tutaj nie była sprawa kropek... Tamten Nick siadł... Z Adkiem gadałem na ten temat. Tam ingerowała siła wyższa...

Mały update - zrobiłem przednią szybę - proszę nie patrzcie na jakość rendering'u!

Napisano
  • Autor

SIKHAM: ja uwielbiam gęste siatki :) A mój P4 3 Ghz wręcz kocha to przy renderingu ;> Spoko, dam sobie rade!! :)

Dorzucam jeszcze taki szybki render bo na tym poprzednim to nic ciekawego nie widać...

Napisano

..::Wiktor::..--> to nie chodzi o to ze ci komp nie wytrzyma:0 tylko o wygode bo napradwe mozna sie w tym pogobic:D:D

narazie bardzo ladnie;)

Napisano

hm szkoda ze odszedles z bitwy ;) dzieki tobie sie rozpoczela.. hmm narazie niewiele ale mysle ze bedzie dobrze - powodzenia

Napisano
  • Autor

nielot007: Dam rade - to jest moja metoda - dla mnie jest przejrzysta :)

Loozack: Dzięki za słowa wsparcia!!

KOME: Ja jeszcze zrobie tego Forda do końca!! :>

Napisano

niemówie że niedasz sobie rady tylko niewidze sensu w używaniu 321563 poly na sam dach ;)