..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Witam Wszystkich!! Już byłem ostatnio na forum tylko pod innym nickiem (tzn. takim samym tylko bez tych kropek...), ale cos padło i musialem stworzyć nowy profil :( Brałem udział w bitwie - modelowanie Forda GT90, ale chłopaki robili "na wyścigi" i mnie dekoncentrowali ;) I się mi znudziło - ale wróce do tego modelu kiedyś bo mam 3/4 zrobione :> Dobra... Dość tych tłumaczeń! Czciałem Wam zaprezentować moją nową prackę - w zasadzie jej początki - samochodu Mercedes Benz z serii wyścigów DTM z 1994r. Też już kiedyś modelowałem ten samochód ale awaria dysku HDD pozbyła mnie plików z tamtą pracą, dlatego zaczynam od początku... Nie jest tego dużo - bo tylko dach - ale powolutku myślę, że coś ładnego uda się mi stworzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 taki maly OT na poczatek ;] wiesz ze mozesz poprosic Adka zeby ci zmienil nick ? ;] po co zakladac drugie konto zeby dodac sobie kropki w nicku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Marcin: tutaj nie była sprawa kropek... Tamten Nick siadł... Z Adkiem gadałem na ten temat. Tam ingerowała siła wyższa... Mały update - zrobiłem przednią szybę - proszę nie patrzcie na jakość rendering'u! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Wiktor nic się nie znudziło, jak znajde troche czasu to wróce do bitwy :-). Bardzo fajne autko wybrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Slim_S.: Fajne autko fajne :) Stykło by mi takie ;> Też wróce do bitwy!! :> Ale nie teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 widze bardzo lubisz gęste siatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 SIKHAM: ja uwielbiam gęste siatki :) A mój P4 3 Ghz wręcz kocha to przy renderingu ;> Spoko, dam sobie rade!! :) Dorzucam jeszcze taki szybki render bo na tym poprzednim to nic ciekawego nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 ..::Wiktor::..--> to nie chodzi o to ze ci komp nie wytrzyma:0 tylko o wygode bo napradwe mozna sie w tym pogobic:D:D narazie bardzo ladnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 przy Fordzie dawał sobie rade to tutaj też sobie da :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 hm szkoda ze odszedles z bitwy ;) dzieki tobie sie rozpoczela.. hmm narazie niewiele ale mysle ze bedzie dobrze - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 nielot007: Dam rade - to jest moja metoda - dla mnie jest przejrzysta :) Loozack: Dzięki za słowa wsparcia!! KOME: Ja jeszcze zrobie tego Forda do końca!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 niemówie że niedasz sobie rady tylko niewidze sensu w używaniu 321563 poly na sam dach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Spox :) Bedzie dobrze ;> Trzymajcie za mnie kciuki, a bedzie wszystko wporząsiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi