dziadek_mrus Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Witam! Mój robocik wam się nie podobał i doradzaliście żeby zajac się czymś innym , więc się zająłem i probuje wymodelować ATAT z gwiezdnych wojen :D Na razie tylko jedna noga ale mam nadzieje szybko cos dalej dorobić .Jak poprzednio mile widziane uwagi itp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Witam! Mój robocik wam się nie podobał i doradzaliście żeby zajac się czymś innym , więc się zająłem i probuje wymodelować ATAT z gwiezdnych wojen :D Na razie tylko jedna noga ale mam nadzieje szybko cos dalej dorobić .Jak poprzednio mile widziane uwagi itp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyntex Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 nie jestem fanem Gwiezdych wojen a co za tym idzie nie wiem co modelujesz ale mam nadzieje ze pójdzie lepiej jak z tym robocikiem który sie podobno nie podobał :P Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyntex Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 nie jestem fanem Gwiezdych wojen a co za tym idzie nie wiem co modelujesz ale mam nadzieje ze pójdzie lepiej jak z tym robocikiem który sie podobno nie podobał :P Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Mały update ,(jakby co to to jest tylko połowa kadłuba :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Czemu nikt nic nie pisze?? :( ,kolejny updacik :D i przy okazji wie ktos jak pozbyć się tych "załamań" na kadłubie?? z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 recepta jest prosta daleko od boolean.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 ja terz sie przejechałem pare razy na boolean w 3ds max ta metoda jest moim zdaniem niedopracowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Dzieki za ostrzezenia :D bede uważać na przyszłość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 bo na boolean'ie to trzeba sie znac, ja go czesto stosuje i efekty sa... samio sprawdzcie http://www.boss224.neostrada.pl/usp4.jpg :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 aha ten twoj modelik bardzo interesujac, pracuj dalej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dom_in Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Sam kiedys robilem AT AT. Podobno smigaly 60km/h :) Dalem sobie jednak spokoj. Podoma mi sie jednak twoj. Pracoj dalej.... I trzymaj sie jak najdalej od mesh smooth. I gdybym mogl prosic o siatke od tylnej czesci kadluba - czyli pupy;) jak wymodelujesz Ciekaw jestem jak sobie z tym poradzisz. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Lonek16 czy chcesz czy nie boolean kaszani siatke...tak jest zawsze...mozna to ukryc np poprzez weksze jej zageszczenie przed wykonaniem operacji, pozniej usowanie zbednych krawedzi weldowanie niepotrzebnych wieszcholkow itd itp.. ale po co ?? A tak BTW na twoim modelu tez sa bugi...:P dziadek pracuj ostro bedzie dobrze ...sory za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Archangel nie prawda ja boolema nie raz uzywam i nie mialem z nim problemow nigdy mi siatki nie zepsul poprostu trzeba wiedziec kidy go uzyc i co moze przez to powstac:D a modelik ma kilka czarnych smug(czytaj bogow) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 archangel moze i troche deformuje siatke, ale ogolny wyglad nie ulega zmianom, w koncu liczy sie koncowy efekt:D nielot popieram ciepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 TEż się zgadzam z wami. Ja boleana często wykorzystuje.. nawet do organiki :) A modelik fajny też się kiedyś w coś takiego bawiłem... ale to było dawno heh fajna anikma wyszła mi z tego w zimowych klimatach.. (używałem do tego CS :DD ze mnie noga w tych sprawach ) mam nadzije, ze tez zrobisz animke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 Witam! dzięki za pokazanie bugów:D (jszcze niewiem jak je poprawic ale cos sie wymysli :D), a co do animki to bede prubować ale co z tego wyjdzie to niemam pojęcia :D( kompletnie nic nie wiem o animacji :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 Witam! Kolejny updat , tym razem niewiela bo jakoś niebyło czasu :D Co do bugów to narazie zostaną bo niewiem jak sie ich pozbyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Coraz fajniej się zapowiada, w paru miejscach jednak widać załamania siatki.Co do modelu to nabiera powoli dobrego kształtu :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 pokaz siatke moze cos na te bugi poradzimy:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 Oto i siateczka ( tylko sie nieprzestraszcie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Ekhm... w sumie to troche dziwna ta siatka w niektorych miejscach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_mrus Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 Witam! O kurcze ale mi się temacik stoczył :D A tak serio sorki za dłuższą przerwe ale jakoś niebyło "weny" żeby coś dalej robić, aż do dzisiaj kiedy to dorobiłem atatowi główke , narazie nic wielkiego ale zawsze coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dom_in Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Sledze sledze... tylko te boolean mnie troszke odstraszaja. Popracuj jeszcze nad tym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi