Napisano 12 Luty 200520 l Według mnie mało szczegółów;] Ja na twoim miejscu dałbym to do wip'a i popracował na tym:)
Napisano 12 Luty 200520 l ja tak samo, chyba popros kogos zeby to przeniesc. lampy nie sa zaswiecone, liscie na drzewie takie rzadkie jakby je stado szaranczy napadlo, i na drodze powinien byc jakis bump. scena by wygladala ciekawiej, gdyby z tylu wylanialy sie dwa swiatla jakiegos samochodu.
Napisano 12 Luty 200520 l miniaturka wygladala dobrze, jak wszedlem zawiodlem sie niestety, wes cos z tym zadzialaj, bo wyglada z defaultowo...:P pozdrawiam
Napisano 13 Luty 200520 l Andrzeju! IMO nie powinieneś wsadzać na forum swoich najpierwsiejszych prac..poćwicz trochę, przerób pare tutków i zrób jakąś ciekawą scenę
Napisano 13 Luty 200520 l moze i fajny pomysl, ale co do wykonania to wielkie zastrzezenia. Ja bym to widzial troszke inaczej. wykozystal bym te droge, wzdluz ktorej ciagnely by sie sie druty wysokiego napiecia, a obok jakis np. opuszczony dom lub fabryczka... kumacie to?? powinien byc kilmat z niczym w jakims dobry horrorze. Ale to tylko moje widzimisie i wybujana fantazja. Pozdro:D
Napisano 13 Luty 200520 l wywal drzewa, bump na droge, w tle wiecej latarni, i ciut jaśneij bo nawet jak dasz wspomniany bump to nie bedzei on widoczny. Z drzewami to mają całkowitą racje ;)
Napisano 13 Luty 200520 l Droga, dwie latarnie, trzy drzewa... troche przymalo? Zeby jakies jeszcze swiatla byly. Na plus jest to, ze klimatem przypomina mi Silent Hill (ta wszechobecna mgla!) :D