acre117 Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Według mnie mało szczegółów;] Ja na twoim miejscu dałbym to do wip'a i popracował na tym:)
Ania Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 ja tak samo, chyba popros kogos zeby to przeniesc. lampy nie sa zaswiecone, liscie na drzewie takie rzadkie jakby je stado szaranczy napadlo, i na drodze powinien byc jakis bump. scena by wygladala ciekawiej, gdyby z tylu wylanialy sie dwa swiatla jakiegos samochodu.
asfalton Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 miniaturka wygladala dobrze, jak wszedlem zawiodlem sie niestety, wes cos z tym zadzialaj, bo wyglada z defaultowo...:P pozdrawiam
Luke3D Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Andrzeju! IMO nie powinieneś wsadzać na forum swoich najpierwsiejszych prac..poćwicz trochę, przerób pare tutków i zrób jakąś ciekawą scenę
JohnZi Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 moze i fajny pomysl, ale co do wykonania to wielkie zastrzezenia. Ja bym to widzial troszke inaczej. wykozystal bym te droge, wzdluz ktorej ciagnely by sie sie druty wysokiego napiecia, a obok jakis np. opuszczony dom lub fabryczka... kumacie to?? powinien byc kilmat z niczym w jakims dobry horrorze. Ale to tylko moje widzimisie i wybujana fantazja. Pozdro:D
Hindus Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 wywal drzewa, bump na droge, w tle wiecej latarni, i ciut jaśneij bo nawet jak dasz wspomniany bump to nie bedzei on widoczny. Z drzewami to mają całkowitą racje ;)
AravaL Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Droga, dwie latarnie, trzy drzewa... troche przymalo? Zeby jakies jeszcze swiatla byly. Na plus jest to, ze klimatem przypomina mi Silent Hill (ta wszechobecna mgla!) :D
Rekomendowane odpowiedzi