Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

[wow] Bardzo łądne kwiatuszki aa dl akogo , dla kobiety a moze dla ........ Mamy , zdaje mis ie ze mama zawsze bardziej bedzie zasługiwac na kwiaty niz kobiety chyab ze jest moją zoną hehe no to inaczej ale mam zawze jest przy nas od pocżtku az do konca

Piekne Kwiatuszki gratuluje :)

Napisano

no ladne...tylko teraz mow prawde :P czy te platki sa wymodelwoane od podstaw czy moze dales samego plane...z mapa zdjecia i do tego mape opacity aby obcielo te kncowki plane?? i jescze 2 cylindry na lodygi hehe

pozdr[piwo]

Napisano

BRAWO BIS, wyglada jak zdjecie, ale po ujrzeniu siatki spojrzalem prawdzie w oczy :> da sie zrobic 3d takie jak zdjecie, nie ma co ukrywac ;][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer]

Napisano

patrząc na te kwiatki śmiem powiedzieć

\" jedynym ograniczeniem 3D STUDIO jest ludzka wyobrażnia \" - oto przykład jak można oddać realizm w wirtualnej przestrzeni.

Brawa,brawa i jeszcze raz brawa.

Pozdrawiam.

Napisano

Z kolorystyką trafołeś w 10! Bardzo fajno się patrzy na taką grafę... z mojej stony gratulacje. Prostota a za razem świetne wyczucie.. czego jeszcze można chceć? :D

Napisano

łooo kfiatushki very fajne [rotfl2] ale będę oryginalny i się dowale :P - - wydaje mi się że są one troszkę prześwietlone, za jasne po prostu, chyba że monitor mi tak świeci - - - - ogólnie bardzo przyjemne i miłe dla oka - - - pozdrowionka

Napisano

[wow] wlasnie z powodu takich obrazkow pokochalem grafike!

na kwiatach sie nie znam wiec nie powiem czy mi sie podobaja czy nie ale REALIZM, odwzorowanie RZECZYWISTOSCI - super :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności