RavBio Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Coś sporo ostatnio powstaje pokojów, ale trudno... W tworzeniu tej sceny bardzo pomógł mi topic pt. 'Interior Light Contest' :)
Ania Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 listki lewej rosliny maja pourywane lodygi i z tego powodu wisza w powietrzu. cien za lewa kanapa moglby byc mniej ostry kadr bym wydluzyla troche w gore i w dol, zeby lampa i stolik nie byly obciete. oprocz tego mimo ciasnoty przyjemny pokoik. kanapy mi sie podobaja.
misiold Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 heh mi sie podoba tylko coś nie tak z tymi obrazami + to co ania powiedziała :)
RavBio Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 Aniu, gałązki są cieniutkie i naprawdopodobniej straciły się przy konwersji obrazka na mniejszą rozdzielczość, w większej rozdzielczości wydaje mi się, że widać je lepiej, ale dopracuję to jeszcze w PS. Co do reszty się zgadzam. misiold: a co dokładnie z tymi obrazami? :) Tu jest to samo w trochę w większej rozdziałce: -edit- szybszy serwer http://www.dhost.info/biohazard21/goscinny.jpg trzeba wkleić jako adres, bo na tym serwerze nie działa hotlinkownie
DonKichot Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 bardzo ładnie tylko zaciasno, jak nie chcesz powiększyć to może kanape z prawej delete ? :)
streaker Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 no, bardzo ładnie ci to wyszło, ale żeby nie było za pieknie to sie przyczepie do materiału na ramie obrazu po lewej stronie i roślinki bez łodyg (nie chodzi tutaj, że nie ma ona łodyg, ale ogólnie jesteś jakaś nieciekawa), na żyrandol zapomniałeś chyba tekstury... --edit-- czy wy musicie uzywać najgorszego serwera świata (czyt. interia) właśnie próbuje wczytać to w wyższej rozdziałce i z tego co na razie widać, to za mały sampling.
CoRnS Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Ja bym sie doczepil do tej cieczy w szklankach mozna wiedziec jaki to specyfik ??:)
RavBio Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 CoRnS: Powiedzmy że to coca-cola z mlekiem :) streaker: faktycznie interia to porażka, już zmieniłem
Futro Napisano 18 Luty 2005 Napisano 18 Luty 2005 nie podoba mi sie material listw i ramy obrazu, pozatym wszystko mi sie podoba;)
pan Edek Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 a i kwiatek koło okna najładniejszy, w reszcie popraw materiały, podkręc swiatło, zrób je bardziej żywe, to pewnie vray, uzyłes liht map w second bounc?... jak nie to wiesz co robic, a najlepiej uzuj maxwella.
Morph0001 Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 fajny render , tylko ta ciasnota to razi i ten zyrandol jakis taki Out of Wack. Fajne sofa. narka.
Zawisza Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 streaker ma racje ten żyrandol wygląda sztycznie ale reszta ok.
AGmakonts Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 Jak popatrzyłem na render to odrazy nasunoł mi się pokoik z lat 90'tych z nowoczesnym kompletem wypoczynkowym. Nawet ładnie ale siepraktycznie, ciasno i... ogólnie nawciskane na siłe
Rekomendowane odpowiedzi