Napisano 15 Luty 200520 l Coś sporo ostatnio powstaje pokojów, ale trudno... W tworzeniu tej sceny bardzo pomógł mi topic pt. 'Interior Light Contest' :)
Napisano 16 Luty 200520 l listki lewej rosliny maja pourywane lodygi i z tego powodu wisza w powietrzu. cien za lewa kanapa moglby byc mniej ostry kadr bym wydluzyla troche w gore i w dol, zeby lampa i stolik nie byly obciete. oprocz tego mimo ciasnoty przyjemny pokoik. kanapy mi sie podobaja.
Napisano 16 Luty 200520 l heh mi sie podoba tylko coś nie tak z tymi obrazami + to co ania powiedziała :)
Napisano 16 Luty 200520 l Autor Aniu, gałązki są cieniutkie i naprawdopodobniej straciły się przy konwersji obrazka na mniejszą rozdzielczość, w większej rozdzielczości wydaje mi się, że widać je lepiej, ale dopracuję to jeszcze w PS. Co do reszty się zgadzam. misiold: a co dokładnie z tymi obrazami? :) Tu jest to samo w trochę w większej rozdziałce: -edit- szybszy serwer http://www.dhost.info/biohazard21/goscinny.jpg trzeba wkleić jako adres, bo na tym serwerze nie działa hotlinkownie
Napisano 16 Luty 200520 l bardzo ładnie tylko zaciasno, jak nie chcesz powiększyć to może kanape z prawej delete ? :)
Napisano 16 Luty 200520 l no, bardzo ładnie ci to wyszło, ale żeby nie było za pieknie to sie przyczepie do materiału na ramie obrazu po lewej stronie i roślinki bez łodyg (nie chodzi tutaj, że nie ma ona łodyg, ale ogólnie jesteś jakaś nieciekawa), na żyrandol zapomniałeś chyba tekstury... --edit-- czy wy musicie uzywać najgorszego serwera świata (czyt. interia) właśnie próbuje wczytać to w wyższej rozdziałce i z tego co na razie widać, to za mały sampling.
Napisano 16 Luty 200520 l Ja bym sie doczepil do tej cieczy w szklankach mozna wiedziec jaki to specyfik ??:)
Napisano 16 Luty 200520 l Autor CoRnS: Powiedzmy że to coca-cola z mlekiem :) streaker: faktycznie interia to porażka, już zmieniłem
Napisano 18 Luty 200520 l nie podoba mi sie material listw i ramy obrazu, pozatym wszystko mi sie podoba;)
Napisano 19 Luty 200520 l a i kwiatek koło okna najładniejszy, w reszcie popraw materiały, podkręc swiatło, zrób je bardziej żywe, to pewnie vray, uzyłes liht map w second bounc?... jak nie to wiesz co robic, a najlepiej uzuj maxwella.
Napisano 21 Luty 200520 l fajny render , tylko ta ciasnota to razi i ten zyrandol jakis taki Out of Wack. Fajne sofa. narka.
Napisano 22 Luty 200520 l Jak popatrzyłem na render to odrazy nasunoł mi się pokoik z lat 90'tych z nowoczesnym kompletem wypoczynkowym. Nawet ładnie ale siepraktycznie, ciasno i... ogólnie nawciskane na siłe