nielot007 Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 Witam!! wlasnie zmienilem temat tamtn byl za trudny wiec wzialem sie za ten temat... temat nuie jest jakis tam wymyslony taki banalny oklepany teamt..... concept--> jeszcze nie pelny bedzie to zwyczjany wyscig jeszcze nie wiem gdzie wiem tylko kto bedzie "małym" uczestnikiem bedzie to jakis bobas zasuwajacy na ztuningowanym rowerku dla dzieci jego przeciwnika jeszcze nie znam ale cos sie wymysli :D:D narazie taki biedny rendrek kawalka roweru narazie same rurki niedlugo dojda jakies bajery pozniej tuning:D:D ps jak ja lubie robic kilka prac na raz(carrera gt, enzo, bitwa3d):D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyntex Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 ojej pierwsyz jestem chyba :D:D witam w bitwie i życze powodzenia :P hmm ciekaw jestem jak wygląda tuning roweru, ale ogólnie pracka ciekawa moze byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Luty 2005 Autor Share Napisano 19 Luty 2005 dobra little update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 z tylu os nie jest w srodku kola, przypuszczam ze wiesz ale tak na wszelki wypadek mowie. proponuje jako drugi pojazd zrobic taczke z napedem odrzutowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyntex Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 tak tak taczka z napedem odrzutowym i świecącymi neonami pod spodem + spejlery na rączkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 dodalem pare rzeczy............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 .......znowu dalem pare rzeczy.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 fajne bierzniki :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 ale szprychy i zebatki zrobisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Luty 2005 Autor Share Napisano 21 Luty 2005 streaker--> zebatki juz mam:D:D szprychy zobacze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Luty 2005 Autor Share Napisano 21 Luty 2005 dobra zrobilem szprychy:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 fajny bike! ja bym mu jeszcze alufelgi dolozyl i butle z nos'em :) zapowiada sie naprawde ciekawie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 eee - bez szprych też wygląda nieźle :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 nielot007 -> a gdzie sa zebatki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Luty 2005 Autor Share Napisano 22 Luty 2005 zebatki sa ale pod ta oslona ;) juz zaczynam robic drugi pojazd(tuning pojazdow na pozniej);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Luty 2005 Autor Share Napisano 23 Luty 2005 ola amigos;) zaczynam drugi pojazd bedzie to moj wlasny concept robie wszystko z glowy nie mam zadnych blueprintsow robie go na styl "monster truck" narazie mam ogolny ksztalt tobie go low poly to tyle tera rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 bedzie fajnie :) pracuj pracuj trzymam kciuki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Luty 2005 Autor Share Napisano 23 Luty 2005 ok zrobilem lekki progress nie jestem z niego zadowolony chyba zrobie od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 buggy sie trafia w moj gust, supa :), dalej dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 bardzo fajny pomysł i wykonanie czekam na dalsze postepy przyczepie się tylko do siatka przy drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 witam zaczelem robic dziewczyne narazie mam tyle jest to moja pierwsza postac(cialo) wiec nie bijcie ;) jakby sie wam chcialo to zaznaczcie gdzie mam poprawic co dodac itp. bede wdzieczny albo jakies referki (anatomia) kobiet:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 o stary, a wymyślałeś mojej od brzydkch pośladków :> a anatomia kobiet do nadrobienia we własnym zakresie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 o stary, a wymyślałeś mojej od brzydkch pośladków :> hehehe moje(hmm chyba mojej pracy:P) sa ksztaltne;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 a ja myślałem, że na tym rowerku to taka mała dziewczynka pojedzie, a ta twoja jest..., hmmm, dosyć wyrośnięta ;) PS. nigdy bym sie nie brał za dziewczyne z takimi piersiami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolakao Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 ja tez, takie palskie, i ma jeszcze taki przeswit miedzy nogami, ona chyba po wypadku jakims, taka znieksztalcona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 streaker--. ona nie jest do rowerku bedzie miala inne zajecie;);) jeslichodzi o piersi to bede nad nimi pracowal kolakao--> hmmm przeswit przeciez przeswit powinien byc:D:Dale ksztalty bede jeszcze poprawial pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolakao Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 wiem ze powinien byc, ale chyba nie az taki duzy :D Pracuj, pracuj, mi tylko te 2 2rzeczy narazie nie pasuja, reszta zobaczymy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 czy to nowy punkt regulamino, ze musi byc gola baba w scenie? przypuszczam ze miales referke w majtkach? usun ta owalna kreske pod brzuchem. i chyba gorna czesc ciala jest troche waska, a calosc za wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 ok kolejny update pozniej bede dyskutowac:D >>EDIT aniu ona bedzie ubrana ale to na samym koncu;) kolakao zalezy od kobiety jakie bedzie miala;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Aniu, chcą nawiązać walkę z mistrzem :> nielot ... hmm zgłoś się na privie, to pogadamy o anatomii :> ale narazie Ci powiem, że zanim zabierzesz się za szczegóły jakimi niewątpliwie są mięśnie brzucha, żebra itp. zarysuj najpierw sylwetkę jakoś rozsądnie i porostawiaj werteksy żeby prawidłowe krzywizny powstały, a potem tnij ile dusza zapragnie i dodawaj anatomię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 salvator masz 100% racji jak i ania ona jest za duza i za waska na gorze postaralem sie to zlikwidowac powiedzcie czy jeszcze zmniejszyc czy tak zostawic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 no mysle ze wyglada teraz naturalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 kolejne poprawki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolakao Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 no wiec tak: jak patrzec od tylu to widac wyraznu na dole taki łuk, nie powinno byc tego efektu, powinny bardzie posladki to zakrywac, nie ma plaskiego brzucha, tylko na dole tak odstaje do przodu, mysle ze z plaskim bedzie ladniejsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 w przerwie od organiki:( zaczolem konczyc moj concept:D:D malo zrobilem ale cos jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 Witam kolejny moj concept jest to polaczenie ferrari 250 testarossa (chyba '60) co o nim sadzicie wiem ze jest kanciasty ale bedzie dobrze:D:D uwaga nie pytajcie o moje zamiary tych pojazdow do bitwy bo jeszcze nie wiem;):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Marzec 2005 Autor Share Napisano 7 Marzec 2005 halo co tu tak cicho??;) maly progress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 nowe autko fajne ale drzwi jakieś takie małe i ta szyba to chyba na telekinezie się trzyma:) a tak na serio to bardzo fajnie życze powodzenia i czekam na więcej (chociarz przy monster trucku się więcej przyłożyłeś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Marzec 2005 Autor Share Napisano 8 Marzec 2005 hmmm drzwi takie maja byc:D a o co ci chodzi z tym ze przy monster sie bardziej przylozylem:)?? lekki update ps. juz zaczalem robic nastepny concept tym razem polaczenie bugatti veyron z moja fantazja:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 o coraz ciekawiej a jeśli chodzi o to że się bardziej do tamtego przyłozyłeś miałem na mysli to że tamten jest bardziej przemyślany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Marzec 2005 Autor Share Napisano 9 Marzec 2005 kolejny concept jest to polaczenie bugatti i mojej fantazji narazie wiekszosc z bugatti ale to dopiero poczatek:D:D ps. prosze sie nie smiac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 ten ostatni chyba jest najlepszy z trzech "niskich":) mam nadazieje że wkońcu sie na jakiś zdecydujesz i zrobisz go hi poly PS: Widze że tylko ja cos ty pisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 hmmm nie bede robil zadnego high poly:D:D to beda modele "low poly":) no wlasnie tylko ty tu piszesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 kiedy zaczniesz skladać jakąś scenke?? a i czy mógł bys pokazac siatke bugatti wiem że to LP ale w pewnych miejscach nic nie widać I nie łam się że tu tak pusto, u mnie także tłoku nie ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 fajny bugaciak podobać sie kalemu, a rowerzak też niczego sobie, ale rower wygląda na solidniejszy więc powinien wygrać...wieże w pała nóg, siema fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 update i siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 zapowiada się sweet... taki troche brutalny ten wozik ale chyba taki miałeś zamysł co? nawet kojarzy mi się z tą furą pewne stare juz opowiadanie w fantastyce mojego ojca :/ o samochodzie który napędzany był ludzką krwią i o gościu który nie mial o tym pojęcia i slużył za paliwo :) pozdro i powodzenia w bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi