loosiu Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 heh to już 4 praca :) mam nadzieje że się wam spodoba
Gość styczny Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 już takie pomysły widziałem ale z lepszym wykonaniem, muślisz że zrobisz ładną trawke i będzie ok ?? popatrz na te korzenie !!! nie im więcej przac sie zrobi tylko im ładniejsze tym lepiej.
Gość raminez Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 popracuj nad wykonaniem ..pomysl niezly ale ...wez ksiazke ..pare tutoriali z internetu ...1 tydzien dluzej .. a efekt morowany ...popracuj nad ta pracka.. 1. zajzyj do Bryce ( to taki program to tworzenia krajobrazow) .. zobacz jak to wyglada z innej strony ... 3D studio max to akorat niezbyt dobry pomysl na taka prace ( zakladam ze jestes poczatkujacy ) .. 2.pamietaj ze liczy sie pomyslowosc ...ladne wykonanie a banalny temat to nadal 50 % sukcesu a ty masz 50% ..teraz tylko ksiazkowa..teoria... pozdrawiam
Shogun 3D Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 Ty się chyba naczytałeś komiksów z serii Hugo, a konkretnie zeszytu pt"Zaklęcie w fasolę". Mam rację?
JohnZi Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 nie moge dostrzec co jest na centralnej wysepce. A do trawki polecam ornatrix, probowalem, daje nie zly efekt.:D
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 nie wiem co powiedzieć o tej trawie... taka równa a chyba trudno byłoby zabrać sie tam z kosiarką? ja bym to dał do work in progress bo za duzo tu nie ma do oglądania powodzenia z innymi pracami
Rekomendowane odpowiedzi