Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hey :) Skoro moderuje ten dzial wypadaloby sie jakos przedstawic :-) Przeto wrzucam jakis rysuneczek... Mam nadzieje, ze cusik z tego wyjdzie. W zalozeniu mial to byc concept na bitwe, ale raczej nie dam rady z czasem, a zeby porysowac sobie dla relaksu zawsze pare minut sie znajdzie :-)

Szkic olowkiem wskanowany, dalej photoshop 7 i moja sliczna myszka [spox]

c.d.n.

pzdr

szymon

max3d_bitwa_concept.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Khem, khem...widze, ze nie doceniam potegi myszki..aczkolwiek podoba mi sie tylko glowa, bo reszta ciala tej pani strasznie oszczednie jest potraktowana. W kazdym badz razie, jako koncept jest idealny pod bitwe...ciekawe, co by z tego moglo wyjsc. Dobra, wracamy do nauki [nauka].

Napisano

ja to pana Kaszubasa widzialem na innym forum , i przeto powiadam wam , uwazajcie na niego , on potrafi takie rzeczy wymodelowac ze szczeka opada , niech no sie do bitwy dolaczy ;)... w kazdym razie rysunek jest niesamowity ...

pozdrawiam , i czekam na wiency!;D

Napisano
  • Autor

heyka :) Dzieki Panowie za opinie, mile slowa !

Nie spodziwalem sie tak rychlego odzewu :)

A oto maly update...

max3d_bitwa_concept2.jpg

pzdr serdecznie

szymon

Napisano

Kaszubas widze, ze masz swoj styl przy wykonywaniu twarzy. To tak celowo, czy po prostu wychodzi? Przy modelowaniu tak samo :)

Napisano
  • Autor

Dzieki Nezz :)

olaf: pewnie mam jakis typ zakodowany w lepetynie :) Choc raczej za glownego podejrzanego mialbym lusterko ktore mam na biurku :) To moje najczesciej uzywane referencje anatomiczne i swiatlocieniowe :-) Wiesz - najbardziej lubie rysowac/modelowac z natury lub wyobrazni a nie z fotek, wiec gdy nie mam pod reka nikogo chetnego do odegrania roli modela/modelki a potrzebuje realizmu lusterko odbija swe pietno na pracach hehe :)

pzdr

szymon

ps. malenki apdejcik:

max3d_bitwa_concept3.jpg

Napisano

Świetne oświetlenie, super narysowane i do tego myszą [wow] (tablet mi normalnie zbladł :()

Ps. faktycznie twarz ma pewne cechy męskie ( jednyne co mi nie pasi to lewy nadgarstek)