Kaszubas Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 hey :) Skoro moderuje ten dzial wypadaloby sie jakos przedstawic :-) Przeto wrzucam jakis rysuneczek... Mam nadzieje, ze cusik z tego wyjdzie. W zalozeniu mial to byc concept na bitwe, ale raczej nie dam rady z czasem, a zeby porysowac sobie dla relaksu zawsze pare minut sie znajdzie :-) Szkic olowkiem wskanowany, dalej photoshop 7 i moja sliczna myszka [spox] c.d.n. pzdr szymon
Pinionist Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 Khem, khem...widze, ze nie doceniam potegi myszki..aczkolwiek podoba mi sie tylko glowa, bo reszta ciala tej pani strasznie oszczednie jest potraktowana. W kazdym badz razie, jako koncept jest idealny pod bitwe...ciekawe, co by z tego moglo wyjsc. Dobra, wracamy do nauki [nauka].
Jedrush Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 ja to pana Kaszubasa widzialem na innym forum , i przeto powiadam wam , uwazajcie na niego , on potrafi takie rzeczy wymodelowac ze szczeka opada , niech no sie do bitwy dolaczy ;)... w kazdym razie rysunek jest niesamowity ... pozdrawiam , i czekam na wiency!;D
Kaszubas Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Napisano 28 Kwiecień 2003 heyka :) Dzieki Panowie za opinie, mile slowa ! Nie spodziwalem sie tak rychlego odzewu :) A oto maly update... pzdr serdecznie szymon
Gość olaf Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 Kaszubas widze, ze masz swoj styl przy wykonywaniu twarzy. To tak celowo, czy po prostu wychodzi? Przy modelowaniu tak samo :)
Kaszubas Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Napisano 29 Kwiecień 2003 Dzieki Nezz :) olaf: pewnie mam jakis typ zakodowany w lepetynie :) Choc raczej za glownego podejrzanego mialbym lusterko ktore mam na biurku :) To moje najczesciej uzywane referencje anatomiczne i swiatlocieniowe :-) Wiesz - najbardziej lubie rysowac/modelowac z natury lub wyobrazni a nie z fotek, wiec gdy nie mam pod reka nikogo chetnego do odegrania roli modela/modelki a potrzebuje realizmu lusterko odbija swe pietno na pracach hehe :) pzdr szymon ps. malenki apdejcik:
scyguo Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 Świetne oświetlenie, super narysowane i do tego myszą [wow] (tablet mi normalnie zbladł :() Ps. faktycznie twarz ma pewne cechy męskie ( jednyne co mi nie pasi to lewy nadgarstek)
Rekomendowane odpowiedzi