Napisano 27 Luty 200520 l hej, wrzucam wynik moich tegotygodniowych zmagan z mayka. koles to taki demonik, mial byc jak najbardziej zgodny z ludzka anatomia, od karku w dol oczywiscie :) modelik raczej skonczony, narazie nic z nim nie robie, moze go kiedys zriguje i oteksturuje. poki co niech sobie tu lezy. siateczki: i pare innych zrzutow: 1 2 3 4
Napisano 27 Luty 200520 l ee, moze sie nie znam, ale ogon to przedluzenie kregoslupa, a u demona wychodzi z pleców... :)
Napisano 27 Luty 200520 l Może się naraże moderatorom: Chyba lepiej żeby wychodził z pleców niż z d**y
Napisano 27 Luty 200520 l Niee ten ogon ;/ jak od jakiegoś jamnika ;/ Poza tym na nadgarstkach ja bym dał jakieś kości bo wygląda jak by miał same ścięgna i mięśnie ;/
Napisano 27 Luty 200520 l Autor coscie sie tak uczepili tego biednego ogona :) mial byc taki chlostek a nie typowe ogonisko.
Napisano 27 Luty 200520 l przegiąłeś z tymi mięśniami na nogach :P wyglądają jakbyś je z betonu odlał ...
Napisano 27 Luty 200520 l dirty ja tam sie nie znam ale powiem szczeze nie podoba mi sie chodzi tu o anatomie (na tym sie nie znam) ale jak chciales robic ludzka to wydaje mi sie ze troche przegieles:D takie wszystko za ostre takie nieprzemyslane najgorsze sa nogi :D i kark:D:D ale zaznaczam ze to moje spostrzezenie i zaznaczam ze sie na anatomi nie znam chyba stac cie na lepsze prace:):) pozdro
Napisano 27 Luty 200520 l Autor ok, zeby sie nie powtarzac. miesnie mialy byc zgodne z ludzkimi ale mocno stylizowane czyt. mocno przegiete. oczywiscie moze to niektorych razic :) nielot-> jak sie nie znasz na anatomii to po co o anatomii piszesz ;)
Napisano 27 Luty 200520 l dirty napisał: nielot-> jak sie nie znasz na anatomii to po co o anatomii piszesz ;) pisze jako zwykly ludek
Napisano 27 Luty 200520 l jak zobaczylam tytul to juz sie ucieszylam, a tu taka maszkara. kolczyk bym dala tylko do jednego ucha. co do przerysowanej anatomii, to mysle ze by bylo w porzadku, gdyby byla przerysowana wszedzie. a ty masz pewne elementy bardzo gladkie, a gdzie indziej ostre zagiecia i przejscia, to sie jakos moim zdaniem kluci.