mt Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 scena robiona na Alienware Evermotion Challange, niestety nie zdazylem wyslac jej przed deadlinem. aha, kategoria: robot design;) pozdrawiam, mt
AGmakonts Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 no podłoże to zwaliłeś, w odnożach nie widac siłowników ani niczego takiego ogulnie nie jest tragicznie ale moim zdaniem jest nieciekawy aczkolwiek pomysł na taki napęd fajny
JohnZi Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Ja mam pytanie, czy ten robot mial byc wielkosci pajaka, czy tez o wiele wiekszy. Cos mi te proporcje nie odpowiadaja:>
KoMic Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 pomysl fajny ale szkoda ze juz cos podobnego powstalo,,,, sam chcialem cos takiego zrobic bo tez startowalem z poczatku w tej kategorji, ale jak zobaczylem cos podobnego na 3dtotal,,, to zazucilem projekt,,, pozdro
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Ja mam pytanie, czy ten robot mial byc wielkosci pajaka, czy tez o wiele wiekszy. Cos mi te proporcje nie odpowiadaja:> jakbys nie widział to nóżki wychodzą z karoserii jakiegoś auta, chyba volksvagen beatle zwany garbusem :P mi sie podoba tylko bym podłoże zmienił bo jeszcze nie widziałem kostki brukowej wielkości auta :)
Rekomendowane odpowiedzi