Napisano 2 Marzec 200520 l Witam. Zamieszczam Wam tutaj kilka moich szkiców postaci.....no i dodaje obraz który machnąłem (Olej 50x70cm):
Napisano 2 Marzec 200520 l Maja specyficzny klimacik i to jest w nich fajne, ale rysuj tez sobie postacie z roznych stron, to co sie sprawdza widziane z boku niekoniecznie musi wygladac dobrze z frontu a tymbardziej w przestrzeni. Przy kobietce pobawil bym sie na Twoim miejscu proporcjami, mozna by chyba lepsze znalesc. Adres ktory podales nie dziala.
Napisano 2 Marzec 200520 l milutkie koncepciki, fajnie by się z nich modelowało, gdyby jeszcze były pokazane w perspektywie
Napisano 31 Marzec 200520 l Autor W sumie to racja z tym pokazywaniem tylko z profilu, jakos tak nie pomyslalem. Postac robota udalo mi sie zrobic bez wykorzystywania rzutu z przodu i gory...ale wiem jak "monotonnie" wygladaja te szkice kiedy wszystkie z prawej strony...:)
Napisano 31 Marzec 200520 l obraz ma klimacik trochę ucho i skóra w okół sprawia wrażenie naciągniętej, ale i tak jest niezłe. Ha! miły relaks dla oka :]
Napisano 31 Marzec 200520 l ile baki spaliles zanim to zrobiles:P:P:P (ja nie zarutuje) maja torche schizowaty charakter ale jaby nie bylo to sa mile dla oka czyli niezle p.s. zroob cos mniej pokreconego:P ale i tak niezle:)
Napisano 31 Marzec 200520 l ucho troche dziwne, ale bardzo fajny klimat mi sie podoba nie rob nic mniej pokreconego, nudno by bylo
Napisano 1 Kwiecień 200520 l Autor ...obiecuje w najblizszym czasie zamiescic cos wiecej, niekoniecznie mniej pokreconego :)
Napisano 1 Kwiecień 200520 l ciekawe, jakby z innej epoki to bylo. Orginalny to ty jestes,fakt, klima tez OK czekam na wiecej....stop
Napisano 4 Kwiecień 200520 l nie wiem dlaczego Oni.. czepiali się akurat Ucha,... nic dodać nic ująć... ujęła mnie "Zmarźnięta"... oby tak dalej... pozdrawiam...