JmTm00 Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Witam. Zamieszczam Wam tutaj kilka moich szkiców postaci.....no i dodaje obraz który machnąłem (Olej 50x70cm): 1
biglebowsky Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Maja specyficzny klimacik i to jest w nich fajne, ale rysuj tez sobie postacie z roznych stron, to co sie sprawdza widziane z boku niekoniecznie musi wygladac dobrze z frontu a tymbardziej w przestrzeni. Przy kobietce pobawil bym sie na Twoim miejscu proporcjami, mozna by chyba lepsze znalesc. Adres ktory podales nie dziala.
Salvator Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 milutkie koncepciki, fajnie by się z nich modelowało, gdyby jeszcze były pokazane w perspektywie
JmTm00 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 W sumie to racja z tym pokazywaniem tylko z profilu, jakos tak nie pomyslalem. Postac robota udalo mi sie zrobic bez wykorzystywania rzutu z przodu i gory...ale wiem jak "monotonnie" wygladaja te szkice kiedy wszystkie z prawej strony...:)
Mkaszpir Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 obraz ma klimacik trochę ucho i skóra w okół sprawia wrażenie naciągniętej, ale i tak jest niezłe. Ha! miły relaks dla oka :]
Baldack Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 ile baki spaliles zanim to zrobiles:P:P:P (ja nie zarutuje) maja torche schizowaty charakter ale jaby nie bylo to sa mile dla oka czyli niezle p.s. zroob cos mniej pokreconego:P ale i tak niezle:)
Ania Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 ucho troche dziwne, ale bardzo fajny klimat mi sie podoba nie rob nic mniej pokreconego, nudno by bylo
JmTm00 Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 ...obiecuje w najblizszym czasie zamiescic cos wiecej, niekoniecznie mniej pokreconego :)
Tomur Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 ciekawe, jakby z innej epoki to bylo. Orginalny to ty jestes,fakt, klima tez OK czekam na wiecej....stop
Tajemniczy_pan Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 świetne pracki, szczególnie ten olej
JmTm00 Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Napisano 4 Kwiecień 2005 Dorzucam kilka pracek...niezaświeże są ale ;)
sly Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 nie wiem dlaczego Oni.. czepiali się akurat Ucha,... nic dodać nic ująć... ujęła mnie "Zmarźnięta"... oby tak dalej... pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi