Lukasz2244 Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 czesc Wam. Mam pewien problem bo nie moge zainstalowac vraya pod maxem 7 . robie wszystko tak jak jest napisane w "instrukcji" ale jakies pierdoly mi wyskakuja!! mial moze ktos podobna sytuacje i wie co trzeba zrobic by odpalic vraya?? z gory dzieki
Zed Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Przedstaw problem Chaosgroup ([email protected]). Jesli jednak nie masz podstaw by ich pytac to lepiej nie draz dalej tego tematu...
Lukasz2244 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Dzieki strasznie mi pomogles.. Moze ktos inny wie co trzeba zrobic...
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 coś mi tu śmierdzi piratem mam nadzieje że sie mylę. Jeśli masz orginał to spoko wal do chaosa
streaker Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 ale przeciez vray ma normalnego instalatora, wiec jak mozesz robic wszsytko tak jak w instrukcji (no chyba, ze chodziło co o wskazanie folderu i klikanie dalej) ??
Lukasz2244 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Ok dziekuje za wszytskie odpowiedzi!!! Sprawe juz zalatwilem. Dziekuje Lumpy za odpowiedz. Program jest calkowicie legalny...
Rekomendowane odpowiedzi