Master Kiełbaster Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 te torusy nie za bardzo przypominają jabłka :( lipne mapowanie i ten pierwszy rozciągnięty render.
streaker Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 dziwny cien, dziwny render, trzeba by bardziej urozmaicic te jablka swoja droga to one nia maja ogonkow textury tez do poprawy, wiekszy reflect strasznie ciemne tre złoto na podstawce cienie sie dziwnie rozchodza, od tacy ida w dol i na lewo, a od jablka poza taca ostry cien w gore na prawo widac, ze mapa rozciagnieta przy gorze jablka (w strone gdzie powinien byc ogonek)
Murky Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Jak na poczatki nie jest zle :) Koniecznie dorob ogonki bo az to nienaturalnie wyglada (looknij jak jakblka sa robione w maxowskim tutorialu odnosnie modelingu)
Sajrusx Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 co one takie kłębuszkowate...mógłbyś je jakoś pokwasić lub pobawić sie ich siatką...z jednego mogłeś wypiździc jakiegoś chrobaczka który wszamał talerz zamiast jabłka...fajne by było...ale nie mam zamiaru plagiatować...już 2 praca jaką widze w twoim wykonaniu...sypieszł taśmowo te prace...stary wyluzuj troche bo sie twój talent skończy na samym początku, zrób coś większego...troche trudniejszego np...samochód z zaawansowanym modelingiem...mi to jakoś proponowali na początek niektórzy ludzie...posłuchałem i tak skisiłem ten samochód że chryste panie zmiłuj sie nad jego blachami...no ale spróbować nie zawadziło poprawiłem sie troche w modelingu i wogóle spróbuj na pewno będzie warto a i nie stracisz...
JohnZi Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 zbyt gladziutke te jabluszka, jakby genetycznie zmodyfikowane :D, mimo to bardzo soczyste.Poprostu dziwnie to jakos wyglada hmm...
Rekomendowane odpowiedzi