mentaller Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 rzeczywiście bardzo klimatycznie ;-). podoba mi się. ile czasu ci to zajęło i jak zrobiłeś tą "mleczną poświatę" ?
Chalek Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Fajne, klimacik jest, choć jak dla mnie może ciut za bardzo poprzepalane miejscami.
Baton Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Calosc wykonalem w 1 dzien. Ta poswiata w photoshopie.
kurt_hectic Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 "Taka sobie pracka" - dokladnie... (p.s nie ma sensu podniecac sie GI ;P - zrob jeszcze troche modeli :))
prabab Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Dusza mówi: bardzo klimatyczne i przyjemne. Rozsądek mówi: lepiej nie opierać się pierwszemu wrażeniu :|.
Archangel Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 IMHO bardzo przecietne :/ slabe wykonanie, przecietne oswietlenie...no i ta postac Arnold S. ?? Wydaje mi sie ze przy calkiem przyzwoitym pomysle zabraklo cierpliwosci aby doprowadzic to do konca. Klimat jest...ale niestety tylko w ideii bo w wykonaniu go zabraklo....
Baton Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Ale co jest zle w wykonaniu ? Postac to w ogole chcialem zmienic i chyba to zrobie :) W sumie to mozna by cos jeszcze domodelowac ale scena z zalozenia nie miala byc skomplikowana.
JmTm00 Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Jak by tego "hipka" wywalić i moze jakaś rurke na suficie...
Rekomendowane odpowiedzi