Mac_PMD Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Witam, przedstawiam efekty pracy -> 3dsmax + vray :O) Pozdr, Mac
Marcin Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 chyba macie wolne w Firmie ;] ladne rzeczy robicie ... choc moze za malo charakterystyczne i troche zimne ale to przeciez nie wazne ;] ile ogolnie poswiecacie czasu na wykonanie vizki klietowi ?
Matti Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 hmmm.... co tu pisac?? jak dla mnie full wypas :]
thud Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 najbardziej podoba mi sie obrazek trzeci od dolu, salon marzenie!, materialy super...no po prostu cudownie
Zed Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Marcin - ;)) dobre :) Tak nas po prostu naszlo. Postaramy sie tez udzielec w pomocy/vray - moze komus pomozemy :] ile czasu poswiecamy? hmm wiadomo ze roznie ale jesli nie ma trucia du.... i ciaglych zmian tego czy tamtego to takie wnetrze powstaje srednio w 2 dni.
dirty Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 wow, niezle cacka. jeszcze tylu takich wypasnych wizek w jednym zrzucie to tu chyba nie bylo. nie znam sie na wizualizacjach ni troche, ale okiem laika stwierdzam, ze duzo lepiej prezentuja sie close-upy niz pelne widoki (zarowno kuchnia jak i pokoj dzienny). najbardziej (oprocz wspomniaych close-upow, ktore sa baardzo sexy) podoba sie mi pokoj ze swiecami (?) przy drzwiach prowadzacych wprost do jeziorka :) i to niby-poddasze. najmniej mi lezy afryka i ostatnia kuchnia (gdzie strasznie raza filizanki i talerze na stoliku- dziwne materialy i przede wszystkim zupelny brak cieni robia swoje)
buczer Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 szacunek do ilosci pracy ale same obrazki raczej takie sobie. wizualizacja moze byc jak kadr z dobrego filmu. zdaje sobie sprawe ze to "pod klienta" ale to dosyc nierealne ze wszycy maja taki cukierkowaty gust.
Zed Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Hmmm.. A widziels kiedys Peter "szare" wizualki w katalogach? Jesli tak to wyrazy wspolczucia dla marketingu danej firmy za puszczenie w obieg takiej kichy. Nie ma sily - w wiekszosci przypadkow musi byc cukierkowo
Zed Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 A z drugiej strony - kewstia Twojego gustu i naszego stylu ;)
buczer Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 ...wiekszosc filmow obyczajowych jest szara albo w smutnej tonacji a ludzie chodza do kina ;) ale rozumiem i wiem o co biega tylko ze nadal srednio mnie to zachwyca. moze inaczej... dobre wizualki tylko imho malo ciekawe edit: to nie wasz styl tylko vray ;) chyba wszyscy wiedza jak wygladaja wizualki na ever. 90% wyglada identycznie (nie mowie ze zle)
Zed Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 ;) No i dobrze :] Wiemy ze nie jest idealnie (nigdy nie jest hehe) Jest jeszcze co robic zeby naprawde powalaly. Napewno nie przystaniemy na tym poziomie :)
Marcin Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 skoro was tak naszło to zapraszam do mojego wątku ;] http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10885&page=1&pp=30 i licze na wasz udzial w temacie ;] p.s. przewińcie troche ten moj temat ... dalej sa inne sceny do cwiczeń p.s. czemu wy tak malo exterior macie ? ;] pfff ;] tzn czemu tylko jedno ? ;] teraz malo kto umie dobrze sobie z exterior poradzic ... i sam na to nazekam ...
Mario Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 No to dzisiaj PixelMustDie zdominował forum :) Tak jak pisałem prędzej pracki są fajne po prostu jest na co popatrzeć i oczka nacieszyć he he. Narka
Mac_PMD Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Hehehe a wogole kto powiedzial ze to sa pomidory - przeciez jak byk widac ze to żelki badź gumowe piłki ;) do wyboru ;)
Zed Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 No wlasnie :) Waaaaaaaa Mac... idziemy spac bo padam :)
KLICEK Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 wszystko super :) najbardziej podoba mi sie czajnik z raczka dla king konga;]
Mac_PMD Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 Aaaa..czajnik - ot takie zalecenie od klienta...hehe...moze mial wielkie łapy ;)
Morph0001 Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Niezle Pixel, Mi sie wszystko podoba, troche takie sterylne, ale to sa nowe pomieszczenia. Jaka wersje Vray uzywasz?? Narka
kurt_hectic Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 bdb, nie ma sensu komentowac szczegolow, ale pamietaj jedno - pomidory to nie erytrocyty :p
Rekomendowane odpowiedzi