Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Oto moja pierwsza praca w maxie. Czekam na wasze opinie i komentarze na jej temat. Co do wody to właśnie o taki efekt mi chodziło. Pracka na chwilke czasu ale fajnie wygląda.

morze.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

po pierwsze dales dwa razy ten sam post.:)

tutaj jest przeciez tylko jeden plane:) no nic ale nawet fajnie wyglada:) chodz uwarzam ze jak zobaczysz sobei na prawy dolny rog to woda wyglada troszke plastikowo, a moze bardziej metalicznie:). pozdrawiam

Napisano

Eeee... dla mnie ta praca nie ma sensu :|. Biorąc pod uwagę, że to jest po prostu jeden ze standardowych obrazków tła z 3dsmax, który przedstawia właśnie jezioro. Nałożenie "jeziora" na zdjęcie jeziora (co niestety wyszło dużo gorzej niż orginał) jest po prostu bezsensu. Nie obraź się, ale nawet na początku mógłbyś spróbować stworzyć coś ambitniejszego.

Napisano

Jak ta wode tak zaplanowales, to sie nie mozna do niczego przyczepic, bo tam nic innego nie ma tylko ten plane z woda texture,

no musze powiedziec ze zajewista praca (:-).

Napisano

kurcze facet... ja cię miałem za grafika w wersji pro i prawde mówiąc z twoich wypowiedzi na forum wnioskuje, że (nadal) nim jesteś ale po co dałeś tu swoją pierwszą prace??? SENTYMENT?

Napisano

Imho woda sux :| - za bardzo wyroznia sie przy scianie lasu. Watpie zeby tafla wody byla idealnie plaska, a jak widac blizej dolnej krawedzi na wodzie sa male fale, wiec sila rzeczy ...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności